torsdag 6 juni 2013

...........................Somaliska piratpengar till Husby!!!!!!!!!!.Är det så Carin Jämtin och socialdemokraterna menar med sina miljarder till invandrarungar?????????????



TILL ER, Carin Jämtin med flera,
som bestämmer över svenska människors pengar!

NU skall Carin slänga bort FEM
MILJARDER!

OCH, Oooh, vad fantastiskt , svenska insatser har bidragit till att avbryta pirater från Somalia att förstöra livet för indiskt fartyg!

NI som förstör livet för miljoner svenska medborgare...........
NI som bestämmer över folks pengar,
Vi har alla samma värde, så trumpetar ni rasistiska politiker i Sverige.
NI borde också visa det,
 ....så somalier förstår innebörden.................
NI som bestämmer, bör självklart göra som islamisterna kräver, nyttja deras lagar, mot dom själva.

Med andra ord: lätt som en plätt, bunta ihop alla somalier, tala om för piraterna att från i natt klockan 00.00 har de fem timmar på sig att föra över alla sina knyckta utpressningsmiljarder dollar från sina tjuvkonton på banker jorden runt. Överför inte piraterna sina miljarder till somaliska offentliga konton så skall piraterna veta att då avlivas alla ihopbuntade somalier världen över. Och från och med i natt klockan 0500, skall piraternas miljarder användas för att transportera somalier från andra länder till Somalia. Därefter skall alla piratmiljarder betala Somalias utgifter för sin egen befolkning. Och från i morgon bitti klockan 0500 skall alla pirataktiviteter och pirater och piratskepp sänkas direkt och utan pardon ute på öppet hav. Det är så sharialagar nyttjas av islamister, då skall sharia också, givetvis, nyttjas mot islamisterna själva. Någon jävla ordning skall det vara bland kommunister också, sa kommunistledaren Hermansson en gång, nu byter vi ut kommunister mot islamister.

Vad säger du Carin Jämtin, socialdemokratiska partiet?

Visst är det här en lämpligare åtgärd än att du skall fortsätta att knycka pengar av svenska pensionärer???????????????

Vad säger du Gunilla Carlsson????  Varför genomför du inte de här planerna på stubben?? Men du föredrar väl att insupa hödammet i Väderstads lugna caféhörna.................

Vad säger du Carl Bildt???????????????  Visst vore det väl ett bra sätt för dig att avsluta karriären på?????? NU, när ni sedan  länge har gjort bort er på nivå som omöjligt går att reparera. Du Calle Bildt, du kanske kan göra ett steg bättre - bomba upp Somalia, många Afrikakännare ute på fältet, där du aldrig har varit verksam, tycker det borde ha gjorts för länge sedan.............

Carin Jämtin och Mona Sahlin föredrar att ta livet av svenska hederliga människor och ersätta dom med somaliska analfabeter. Sådan är den, kapitalism, sjöng folk förr, och nu sjunger visst folk: sådan är den Sahlinskaism-visst var det väl Carin som på ett biståndsmöte stod upp och framförde orden..........som sång.
Du Carin, dra texten om Somaliska Pirater också, där du lovordar humant bistånd och integritet så svenska pengar endast delas ut till mördarpirater, somaliska bilbrännare och våldtäktsmän.

Du, Carin Jämtin, socialdemokratiska partiet, du behöver inte alls känna dig ensam om dina extrema rasisttankar och gärningar. Du sitter i lika dåligt sällskap som du själv: Åsa Romson och Annie Lööf är två av din sort. Jonas Sjöstedt - kommunisten, är en inkvoterad insnöad gubbe som finns på plats för att jämna ut könskvoten, inget annat. Och statsministern, den ynkryggen, är otrogen sitt parti och bör ha epitetet vänstersocialist om inte kommunist..........

Så du ser Carin Jämtin. Svenska skeppet med Henning Mankell går åt helvete och sjunker snabbare för var dag medan du och dina härjar vidare.............

Ha det bra, vi andra har redan lämnat skeppet..............
vi sitter väl och tittar på er, när den svenska aktern stiger mot skyn och dras ned i djupet och ni alla hoppar en sista gång från propellerbladet..............och så stampar somalierna ned er en sista gång under vattenytan..........håll till godo med resterna!!!!!!

Vad säger du Carin, borde du inte ta ett snack med den där Billström och Ullknoppen, eller fårskallen eller vad han kallas?
Ta ett gagg med biståndsministern Gunilla Carlsson, också, hon håller till i en liten by med krog och god mat och ni har gamla minnen som går att dra på.
Du borde beställa lunch för statsministern också, men han är minst lika insnöad som du i sina politiskt populistiska fanatiska overklige drömmar om den goda människan, så han är värdelös att snacka med, därmed Carin Jämtin:

God natt med väntan till klockan 0500 då somaliska pirater ringer dig och meddelar att dom överlämnar alla tjyvade miljarder dollar till dig, så du kan rädda somalier i förskingringen, och då slipper du och Mona Sahlin ta död på svenska hederliga pensionärer.....................och slänga bort fem miljarder av pensionärernas insparade slantar................i Husbys soptunna.









.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.