tisdag 18 juni 2013

.................FADER VÅR!!!!!!!!!!!..............SÄNK pråmen och ställ dom på Nybrovikens botten...............


Fader vår.
 
Fader vår som bor i regeringskansliet.
Helgat vare ditt ansvar,
och det orättvisa urvalet.

Ske din vilja på Rosenbad, och på Plattan i staden.

Vår dagliga misströstan,
giv oss i dag, och förlåt oss vår önskan till ett rimligt liv, och skulder såsom vi äro skyldiga, på grund av byråkraters felräkningar,
och förlåt dem icke, de som med, medborgaren jävlas.

Inled oss icke i frestelse - den förste, att avliva och hänga de skyldiga, som äro.
Driften är stor och folklig, låt oss skapa dans på Nalen, där Åsa är naken och Gustav har sin violin, Majoren välsigne oss, Översteprästen må låte sin flintskallige måne lyse över vårt bestånd.
Juholt, Sahlin och lilla Carin måtte de ge oss, av våra rättmätige skärvor, de som blev kvar när Carin spridit det som varde oss, men så kom Carins Mohammed med sin islam, hahha. Socialdemokrater med Carin låter nu sin stjärna,lysa över oss ovärdiga,i sosseCarins präktiga förljugenhet och Nalendans.

Må Annies haschande vänner sända sina andar, över den redan liggande, och alla svenskar som behöver sitt cannabisdrag.

Fascistmoderatdemokrater,rasistsocialister, drömrasisttöntar, kommunister och heliga stackare, giv oss demokrater vanlig frid och vid tullporten, en salig utfärd.

Vi tro dock på den slutliga dagen, så och på Fredriks snara hädanfärd, Åsas snabba, dolda, spännande våldtäktsförsök på hette han Arbi? Eller Ali? Eller Alibi? Ingen vet? För visst är det väl sant? Ingen vet.

Vi tro även på Annies rehabilitering, diagnos på Jonas, kommunisten, och SosseCarins anpassning till sina höga levnadsvanor från åren med det svenska biståndets alla förmnämliga skolor världen över, ägnade Carin, men en skolgång som gav Sverige intet, bara utbildning i hur en liten Carin skapar sig en hög månadslön på förljugenhetens halmstrå, som kanske bryts av, snarare än tänkts, i sällskap med lämpliga i Gudarnas sällskap, tron kanske återfås eller tas, på andarnas Gränna som svävar igen.

Må dock Sverige få lov att leva, med koranernas inlämnande, med inskrivningsbokens återtagande, och den rostiga karbinens inoljande, må Sverige skaka ur sig kackelackor och löss, importerade mördare, brännare och fruntimmersavlivare och må de ruttna i halmen på Nybrovikens botten – give dem ett evigt avlivat liv!

Armol! önskade den gamle soldaten sin omgivning!
Må han leva väl.............












 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.