lördag 8 juni 2013

....Kloka ord från Gävle Dagblads ledarsida. Om vad? Miljöpartiet får lite sanning och verklighet till livs. Inget grönt flumm




Miljöpartiet och Åsa som Miljöpartist  - flummiga som vanligt.........

Ledarsidan i Gävle Dagblad presenterar en text som egentligen borde knyckas rätt av, men några rader får räcka. 

GD konstaterar:  När det kommer till kritan är Miljöpartiet fortfarande samma gamla tillväxtfientliga parti som det alltid varit.

Jo, nog är det så..........

Och Romsons drömvärld ligger där den ligger......Vaknar aldrig den där Romson? Är det därför som så många gröna grodor poppar upp ur mathålet på Åsa Romson?

GD: Med Miljöpartiets förslag om minskad arbetstid och friår så är det svårt att se hur vare sig Alliansen eller Socialdemokraterna skulle kunna samarbeta med detta parti som fortfarande inte vuxit ifrån ungdomsårens flummerier.

Ack, ack, så sant..........


GD: Transports Lars Lindgren säger till Svenska Dagbladet att ett samarbete med de gröna inte är att önska. ”Miljöpartiet är inte riktigt pålitligt när det gäller våra frågor”.
Det är lätt att förstå varför han tycker så.


Det är också känt att Majoriteten av LO-förbunder vill inte ha samarbete med Miljöpartiet. Nä, tror väl även bloggen, det finns klokare och mer miljövänligare människor än Miljöpartister att prata med.

GD: Förutom straffskatter på åkare vill Miljöpartiet höja bensinskatten med 70 öre litern. Priset i framtiden blir så högt att den lågavlönade glesbygdspendlaren helt enkelt måste ta sitt miljöansvar och ställa bilen. Och i brist på vettiga kollektivtrafikalternativ sluta jobba får man anta. Men för Åsa Romson är det lika lätt att försvara som straffskatten på åkarna.

Som sagt: När kommer Åsa och Gustav och Miljöpartiet och alldeles för många miljöpartister att vakna ur sin ungdomliga yra och flummiga moln på himlen..............













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.