tisdag 11 juni 2013

....Gävle Dagblad och lika menlös ledare som Gävle lobbysällskap




....Ullknoppen flyttar in i Rinkeby och bjuder på sig själv, äts upp av kannibaler.

Rinkeby och Tensta skall givetvis vara basgeografi för Fårhagen med sitt onödiga kontor, och den kommunistiska och rasistiska diskrimineringskärringen, DO,  i Stockholm.........
Om det försöker Gävle Dagblads en ledare ta tag i.........

Medborgarförslag:
Fjanten Fårskalle eller Ullknopp, som ljuger och förstör Sverige, den varelsen bör som en självklarhet ta sitt pick och pack till en lägenhet i Rinkeby.

 Som invigningsfest placerar de många lokala medborgarna i vild glädje en väldigt stor gryta med kokande vatten på Rinkeby torg, och där firas den levande Ullskallen - på så vis får Ullknoppens skyddslingar, de stackars fattiga i Rinkeby, en god middag och eftersom den lokala befolkningen käkar rent i kannibalgrytan, så blir det ännu en lägenhet för någon svensk politiker att krypa in i.

Den där, vad han nu är, Äckelhage, sa visst någon, en annan kallade varelsen för Fårskalle, men det skulle visst vara Ullknopp?????????? Tja det spelar väl inte så stor roll vad den där heter till vardags, han är ändå en verkligt äcklig typ av politiker och dessvärre typiskt svensk sådan, och tillhör den där floskande fjanterigruppen som gör kommunisten Jonas till sin ledare, inte ens en statsminister duger till den där Fårskallen.

Beatrice Ask!
Finns det någon paragraf i din tjocka tjänstebok som stämmer in på din lullande kollega, kan "brott mot huvudman", vara lämplig rubrik?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.