lördag 15 juni 2013

............Fridolinen kräver violin i skolan- säger att Gustav skall kulturgöra skolan och skapa räddning.



Hurra för Fridolf! Heter han inte så? Rudin - va inte det nå´n? Fridolf Rudin, Njae, spelar ingen roll, det var nog ett skämt. 

Det här skämtet heter i alla fall Fridolf Gustavsson eller nåt sånt, och det här skämtet är minst lika skämtsamt som Fridolf Rudi............

Nu skall det här skämtet, som skall kunna allt om natur och miljö, nu tänker skämtet hålla på med vetenskaplig bild- och fotokonst också? Dessutom påstår han som alltid, att han skall rädda - allt från äldres pensioner, till trivsamma hemmakvarter, oss från stinkande avloppsvatten och så senast, nu skall det här skämtet Fridolin rädda skolan!!!!!!!!!!! Genom att ställa sig bakom katedern och börja fotografera.

Tja, visst, ja, vilken kateder? Det vore nog en liten början, med att räddaskolan- projektet - skaffa lärare och kateder. En liten början som sagt, och primärt (kateder och lärare) för att kunna rädda skolan, men som vanligt är det ofruktbar gegga den där Gustavsson med FridoGustav i Miljöpartiet pratar.

Förresten----hur skall eleverna kunna spela violin när dom inte ens förstår vad läraren säger? Kanske bör miljökulturen vara av mer praktiskt form, som att samla in mossa till vinterfönstren i skolan?

Hen, den där Gustav, och kompisarna borde nöja sig med att plocka svamp och hålla ren naturen
från importerade skräpiga människor.

De där språkrören borde göra sitt jobb, inte som alltid, stoppa sina kranar ned i blåleran och böka med allt, dom klarar inte ens svensk miljö, så hur skall de klara skolan???????????

Lite självkritik hos Miljöpartiet vore passande...........






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.