fredag 14 juni 2013

.......................Gunilla Carlsson--------Hurra för dig och Palestina! Äntligen lite sunt förnuft i svensk biståndspolitik!


 

 

 

Gratulerar! Gunilla Carlsson!!
Vadstena – Väderstad.

Som biståndsminister kanske du börjar rycka upp dig!!!!!!!!!!

Till Jonas Sjöstedt………. Kommunisten
 
Du, Jonas, nu säger Gunilla Carlsson, biståndsministern, något vettigt för en gångs skull och kommenterar en situation som är förankrad i verkligheten, inte i någon form av svensk hypotetisk dröm.

Biståndet till Palestina skall bort!
Självklart!

Palestina har inte kvalificerat som biståndstagare på årtionden.

Men nu när Gunilla pratar klokt, då skall du Jonas givetvis lägga in din näsa och göra gegga av förnuft. Men din protest håller inte Jonas, du bara gaggar till det.

Kan du Jonas tala om varför du vill ge Palestinier en massa miljoner som går i revolutionära privata fickor, men du pratar aldrig om Thailändska kommunister som också är islamfanatiker, precis som Palestinier, och du pratar aldrig om Nepals kommunister som behöver pengar. VARFÖR Jonas?

Varför Jonas är du bara intresserad av korrupta, fanatiska mördare som Palestinier, som har gjort Sverige, svenskar, svenskor och svenska barn, så mycket illa?

Skall Palestinier som dokumenterat är korrupta, oföretagsamma, förljugna, ovilliga, folkavlivare, få ösa svenska skattepengar ur bottenlös kista?

Kan du Jonas tala om varför alla islamska bröder inom Arabvärlden inte bidrar till Palestinas korrupta ekonomi? Varför är det DU Jonas, svensken, långt upp i norr, som skall ta ansvar över en massa araber, när dom själva verkligen har bottenlösa pengakistor. Begriper du inte att Palestinierna bara tar för sig, så länge de kan, och flinar bakom din kommunistrygg, så enkelt är det Jonas, men du begriper inte det......

Tycker Du Jonas, om, Rasism och fanatisk Religionsutövning, till den grad att du anser att svenska skattepengar skall gå till Palestinska nyrika muslimer som har fått storhetsvansinne på grund av Sverige?

Svarar du ja, vilket du nästan är tvungen att göra med din partihistoria i ryggen, DÅ Jonas är du en kalkylerande, medveten politisk mördare. Men som kommunist trivs du väl i den tanken: Man måste ju kalkylera med några offer för revolutionen, sa visst någon revolutionär………..

Men du är ju i kollegors sällskap. Carin Jämtin är också en sådan där förljugen politiker i socialdemokratins tecken som talar rasistiskt om Palestina och Israel.
Varför i hela friden skall ett svenskt politiskt fruntimmer i största allmänhet lägga näsan i blöt i ett litet sketet land i arabområdet?

Och Henrik Mankell skall vi givetvis inte glömma, han är ju imponerande i sitt hyckleri.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.