onsdag 5 juni 2013

...........Carin Jämtin dumpar fem miljarder i slaskbrunnens Husby och liknande avskrädesplatser. Till sophögar finns miljarder, till svenska pensionärer finns intet.


 

 

Som gammal biståndsminister vet Carin Jämtin att svenska biståndsgåvor och miljarder ofta tas emot med visat förakt från mottagaren i något av "Världens fattigaste länder", som svensk biståndsbyråkrati ofta yttrar sig.

Det fattiga landet borde väl åtminstone säga: Tack så mycket för miljarderna.
Men icke!

Vad händer när svenska skolbarn samlat in pengar och skickat skolbänkar till de fattiga skolbarnen, jo, när skolbänkarna når de fattiga barnen säger de att svenska skolbarn måste betala tull på sina gåvor!!!!!!!!
- Det visste vi inte, säger svenska skolbarn som blir ledsna. I stället före ett tack, fick svenskarna krav på tullavgift.
Inte nog med det.
När svensken går till tulltjänstemannen för att betala in tullavgiften, då skall tulgubben ha en summa pengar till sin sjuka familj, annars kommer inte skolbänkarna fram till de fattiga skolbarnen......

De här mäniskorna har INTEGRITET, men det skiter Carin Jämtin i när hon skall dela ut FEM MILJARDÈR på ingenting!

Svenska Carin Jämtin och socialdemokraterna har inte tagit åt sig det minsta av erfarenheten från biståndet. 

Carin Jämtin säger offentligt att det går 150 000 så kallade ungdomar utan arbete. Carin tycker som alla andra medborgare att folk skall jobba och göra rätt för sig, eller också skall de plugga och använda tiden till något vettigt. Carin Jämtin visar som alla andra medborgare sunt förnuft, som tycker så där.
 
MEN därefter avslöjar sig Carin som en populistisk politiker i socialdemokratisk anda. Jämtin bräker ur sig, till synes stolt, att
 
NU skall socialdemokraterna avsluta denna arbetslöshet hos 150 000 medborgare!
 
NU tänker sossarna ge bort 5 miljarder……….
 
......till invandrarungdomar, till analfabeter och annat löst folk som egentligen inte borde vara i Sverige.
 
Dessa människor har ingen ambition att arbeta, deras kulturer säger att arbeta är inte statusmässigt, det handlar om människor som inte vill ha de fem miljarderna till
annat än att gratis leva gott.
 
Det där vet Carin Jämtin, men som förljugen biståndsmänniska och förljugen sosse, vill Carin inte erkänna verkligheten.
 
Hela Sverige vet att de där människorna vill inte ens lära sig svenska. Regeringen och myndigheter har gång efter gång konstaterat att SFI - fungerar inte!
 
Cirka 60 – 70 procent av invandrarna på SFI hoppar av svenskutbildningen!
De är för lata och oambitiösa för att lära sig svenska, ty de är ju inte dumma bara för att de är invandrare. De kalkylerar med att inte behöva kunna svenska, ty invandrare får sina bidrag vare sig de kan svenska eller ej. Invandrare får till och med större bidrag än vad en svensk har i inkomst av arbete. Det du Carin, det kallar du jämlikhet, jämställdhet och du säger alla har samma värde. Då ljuger du folk rätt i facet!

Du dokumenterar själv att vi svenskar har inte samma värde som analfabeter fån utlandet. Du Carin Jämtin, ni medlemmar i socialdemokratiska partiet, ni driver rasistisk verksamhet och politik under socialdemokratisk flagga.

CARIN JÄMTIN --- ge de fem miljarderna till svenska pensionärer som du har varit med om att ställa som människor med utanförskap……….

Du tjyvade pensionspengarna och lovade att ge tillbaka, men du behöll och knyckte pensionspengarna för gamla svenska medborgare.

Men du skäms inte för det. Du ger nu bort pensionärernas lilla peng till invandrare. Då är du rasist – riktad mot svenskar. SÅ enkelt är det!

Du som politiker vet att det spelar ingen roll hur mycket du ger till invandrare – de vill inte anpassa sig, dom vill och kan inte ta del av de fem miljarderna på ett vettigt vis.
 
MEN DU, Carin Jämtin fortsätter med din populistiska förljugna socialdemokratiska attityd som drar ned Sverige i dyngan, nu förmodligen totalt och slutgiltigt.

Man borde kunna ge dig uppmaning att skämmas – men det, Carin Jämtin, är du för mycket förljugen sosse för att kunna ta till dig av……………..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.