onsdag 12 juni 2013

...........Reinfeldts begravningspolitik med svanesång.




Till Statsminister Reinfeldt.

När din Fårskalle, Ullknopp, eller vad han heter gör sina ord till offentlighet och säger vad han säger, då har du inte långt kvar,
Mr Överhuvud.
Varför håller du på och fjantar vidare, Herr statsminister? Lägg av!
Din egen korkskalleprofil sa så här  grovt sagt:
"Det handlar om stadsdelar som Tensta och Rinkeby i Stockholm, Rosengård i Malmö och Backa i Göteborg. I dessa områden är utanförskapet utbrett. För få har ett arbete att gå till och för många är fast i ett bidragsberoende. Skolresultaten är för låga och otryggheten är för stor. Många barn växer upp med föräldrar och grannar som inte har ett arbete att gå till. En del unga människor har tappat tron på att de någonsin kommer att få ett arbete och känner att samhället inte är till för dem".

JAHA, det där har vanligt folk vetat i årtionden. Vanligt folk har velat göra någonting åt situationen, men DU Herr Statsminister, du har stoppat all vettighet.

NU blir du stoppad, men inte lär det bli bättre, du säger till med upp dig för att bli ännu ovettigare.

Bör inte Sveriges statsminister gå igenom någon slags psykprövning, innan han får leva och gå vidare som statsminister?

Herr Statsminister:
folk ledsnade på 68:or och kommunister, även kommunister gick till socialdemokrater, samtidigt gick sossar till högerpartiet och moderater medan mellanfolket spred ut sig i en ordningssam önskan, och så dök SD upp som liten och omogen, men så missköter sig sossarna, då går socialdemokrater till Högerpartiet eller
Moderater som de lär heta, och kommunister blir sossar och moderater blir Sverigedemokrater. Det där var väl en enkel logik? Svenskarna ledsnade på kommunister och sossar och blev högerpartister, och nu begraver sig självmant Fredrik Reinfeldt i mitten och vart går då folk, i brist på högerparti? Jo, folket går till Sverigedemokraterna, skall det vara så svårt att förstå? SD är ju det enda partiet som på något vis kan kallas högersida i Sverige, där ordning och reda och öppen politik råder i landets intresse.
Moderaterna får skylla sig själva om de avlider.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.