söndag 23 juni 2013

....Annie Lööf, Åsa Romson och Mona Sahlin på rygg med svarta kukar av choklad i truten som heter NEGRO. Det bör väl kunna bli en kul bild? Flatan vad hon heter som gör kungliga skurgolv, vet säkert hur hon skall få fram Mona Sahlins uppvända sköte med en NEGRO mellan benen så bilden blir både rolig och intressant.

 
 
 
 
 
 
OCH NU vet vi ju att sådana bilder kan vem som helst publicera!!!!!
 


Om Flatan gör sitt jobb nu, så kan det med NEGRO - NOGGER i bild bli en roligt trekant med Lööf och Romson och Sahlin sugande NEGRO på Flatans konstruerade bild.
VAAA !!!!!  Säg inget annat ! Bilden kan bara bli rolig, ett konstverk med humor och en bild med kanske realistiskt innehåll???? Vem vet??????
Jag menar kan man utan problem publicera skurande kungligheter så kan man publicera chokladsugande politiker, eller hur!!!!!!!!!! Det skall dom väl tåla?

Från det ena till andra. Hur kommer det sig att svenskar som åker till Turkiet och Spanien håller knäpp tyst om de här rasistiska chokladbitarna och glassen i Spanien och Turkiet - när båda produkterna är förbjudna som rasistiska  i Sverige!
Här i turistparadisen käkar svenskar negrer som faan och suger Noggers till tusen. Är det sådant som kallas förljugenhet, patetiskt, populistiskt eller svensk fjantighet.?????












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.