tisdag 4 juni 2013

.................................Fixaren Carl Bildt............fixar upp Sveriges polis med sin utrikesinside.




Tjena Utrikesknegarn!

Du svettande Carl Bildt!
Nu bör du sätta dig i lugn och ro, bjuda in Polismyndigheten i Stockholm, Rikspolisstyrelsen, Beatrice Ask, Polisen i Västerort, Gudrun Schyman, Den där lille snorungen som är chefred på DN, Jonas - kommunisten, Carin Jämtin, Åsa Romson med bihanget Fridolin och framförallt: statsministern. Han inte minst behöver lära sig.

Du borde Bildta dig.............
Du stod under EU-åren och sa att vi får inte missa tåget, går det så är vi förlorade.
Lokala knuttar påpekade att knarket får då fritt fram, gränserna blir tullfria och vi får inte behålla kvaliteten på våra egna varor och vi kommer inte att kunna hålla förgiftningar och bra hälsa under kontroll på egen mark.

NÄÄÄÄÄÄ----onejdå, så blir det inte, sade den där politikern Bildt och ljög som en borstbindare. Tullarna flyttar liksom bara på sig lite längre ut i periferin, och det mesta blir som vanligt i Sverige, sa du då. 

Vi vet Bild att du snackar en fruktansvärd massa gagga utan innehåll, och hur svenskar kan vara så korkade att dom röstar på vad du framför och blir övertygade, det begriper inte, alltfler.

I dag har vi massor av salmonella i hönsägg som vi svenskar tycker om att äta. I svenska hönsägg finns ingen salmonella.
Importerade kycklingar - att grilla etc är fulla av salmonella. I svenska kycklingar fanns förr ingen salmonella. Du och dina ljugare ljög om snuset, du och dina ljugare ljög om morkullejakten..........Ni ljuger ju bara. Hur faan kan svenskar alls tro och lyssna på er.

Och polisen fungerar inte. Poliser som vill kunna fungera de straffas för sin yrkesskicklighet och straffas för sitt yrkesintresse, och i övrigt är de flesta svenska poliser inte lämpliga som poliser, de varken kan eller har omdöme att verka som poliser, de ser mest ut att vilja vara poliser för att tjäna en månadspeng, sådana poliser eller knegare är aldrig bra yrkesfolk. De poliser som verkligen vill göra något samhällsinriktat, som att knacka ned busar som bränner bilar, de poliserna varken får eller kan. Tacka faan för att polisen då blir verkningslös och menlös. När svenskar gapar om övervåld från polisen, när polisen får sten i skallen från invandrarhuliganer, då är diskussionen i sneläge! Titta på Turkiet, visst är polisen tuff men dom tar ned motparten i läge, polisen har kontroll, det är ju deras jobb.
I Sverige ställer sig polischeferna med armarna i kors och säger att ju mindre vi gör desto bättre. Och det skall vara Polis - sådan finns bara i Sverige.
Och knarket körs in tonvis utan att du Bild varken kan eller försöker göra något.
Svenskar är ganska korkade och naiva så de får skylla sig själva om de går på dina linjer. Vi blir allt fler som propagerar för utrymning av Sverige, stick så fort ni kan, innan landet är totalt genomruttet av bestämmande islamister och förljugna gamla mossiga populistiska svenskar som kallar sig politiker och som alla är självmordsbenägna med den politik de för.
Så, Carl Bildt, inser du nu att du ingår i ett system som borde avlivas snabbt och arkebuseras i natt.............vad säger du om saken, du kan ju fixa det mesta...........

Du Carl B......Du åker bara jorden runt, gaggar, har trevligt, äter gott och har många kontakter och partybjudningar, att enligt plikten närvara på. DU, Carl, du kan väl hoppa av som politiker, vad du säger eller gör har i alla fall ingen betydelse, du som kugghjul är värdelös, MEN hoppar du av som politiker, och det spelar ingen roll för omvärlden, om du finns med eller ej, DÅ Carl, kan du väl organisera strejker för polisens rätt att skydda sig och utöva relevanta insatser från attacker och anfall av mobbare? DU Carl med dina kontakter kan fixa så poliser får rätt till en arbetsmiljö där polisen inte riskerar sitt liv på grund av påtvingad flathet från myndigheter.
DU CARL, Du kan väl ta tag i den här arbetsmiljön, och du Carl Bildt, du kan väl organisera strejker så poliserna får det drägligare på sitt arbete. Dom kan väl svälta sig på gräsmattan framför migrationsverket och så ansluter
brandmännen och vaktar över poliserna, och brandmännen använder vattensprutan mot invandrarorganisationer som gapar om att poliserna representerar fascism när dom strejkar och inte skyddar sitt land. VA, Carl, nog kan väl du fixa lite sånt där!!!!!!!!!! Carl Bildt????????????
DU är ju mycket mannen bakom i dag, så nog kan du väl fixa upp grejerna lite............










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.