fredag 14 juni 2013

..................Gefle Dagblad, och Maria Brander som övermänniska.Varför tar sig Maria Brander översittarfasoner och tror hon är bättre än "vanligt"folk?


..Maria Brander...som Övermänniska..Gävle Dagblads chefredaktör...full av attityder.

Många pratar om allmänintresse –
men vad är det?

Så skriver Gävle Dagblads chefredaktör Maria Brander i samband med diskussion, om att damen Tuula i Gävle kommun, förmodligen har knyckt en massa miljoner ur kommunbudgeten.

Chefredaktören för Gävle Dagblad menar att namnet på bedragerskan är inte viktigt i debatten, det är Gävle kommuns hantering av pengar som är viktig, därför skriver inte Gävle Dagblad ut namnet på den misstänkta bedragerskan, även om rikstidningar och andra för länge sedan har publicerat både bild och namn på den misstänkte.

Det är här det skär sig med yttrandefriheten:
-Vad är det?  Som Maria Branders tycker om att säga.

I dag och sedan några år har det svenska medielandskapet aldrig varit så enormt trångsynt och envåldshärskande på grund av förljugna attityder, det har även internationella journalistiska utvärderare konstaterat. Svenska journalister är förmodligen i dag, de som av alla yrken sämst utövar sitt yrkesliv. 

Till exempel skrev tidningar över hela landet om en familj som i en by i Värmland förorsakade stora problem på olika vis och en grupp bybor samlade ihop sig för att rensa upp i verkligheten. Detta medborgargarde skapade givetvis rubriker. MEN inte en enda tidning, vare sig rikstidningar eller landsortstidningar skrev ut vad familjen var för slags människor eller var ifrån familjen härstammade och varifrån familjen kom till den lilla byn i Värmland.

DÅ säger Maria Brander att det är inte av allmänintresse att skriva ut varifrån den hatade familjen kom från.

Samtidigt sitter hela Värmland och vill veta: var det en familj zigenare eller var det en familj Somalier, eller var det invandrare i största allmänhet?

Maria Brander skriver inte ut vad för slags folk som skapade oro i den lilla byn i Värmland, i sin ambition att inte skapa rasism……Herregud, Maria Brander skapar ju riktigt rejäl rasism genom sitt agerande. Alla läsare vet numer att svenska tidningar skriver ut all information när det gäller normala svenskar, när Maria Brander inte ger läsarna information, så vet alla läsare, att de som störde i den lilla byn i Värmland var zigenare, invandrare eller somalier. Så har tidningarna fostrat oss läsare. Hur korkad får chefsredaktören vara? Tror hon inte att svenskarna alls kan dra slutsatser? Därmed ger hon också de där människorna hon vill rädda från svensk rasism bara en förstärkt rasism. TY, tänk om det inte gällde en familj zigenare, utan en vanlig svensk familj?

Men som Maria Brander och andra gaphalsar till fascistiska och bestämmande redaktörer, så sätter redaktörer sig över vanliga människor, vi vanliga är bara lumpknoppar som redaktörer inte tror om någonting, mer än att vi är totalt utan förstånd.

Redaktörerna talar om yttrandefrihet och allmänintresse, samtidigt stoppar redaktörerna själva det vanliga folket från att säga något, redaktörerna stoppar kanaler och möjligheter för oss vanliga att säga något………..Snacka om hyckleri och en totalt snedvriden mediedebatt. Som redaktörerna tänker, tänker i grundfilosofin också en fascist om andra, därmed tänker Maria Brander som en fascist. V.S.B. 

Lustigt nog verkar ett slags spontant uppror mot mediefascister spira? Allt fler offentliga personer av olika sorter börjar höja sin röst mot detta mediala hyckleri som Maria Brander representerar med sin överlägsenhet och arroganta attityd mot befolkning utanför redaktörerna sfär.

Någon har summerat situationen så här:

Varför säger gamla erfarna svenskar, att dom är trötta på, att få fritt säga, vad de tycker - så länge de säger, vad andra tillåter!

Med andra ord finns ett ljus i tunneln. Orden ovan sägs vara sagda av en ytterst erkänd och etablerad person.

Och så, i dag fortsätter Maria Brander sin raljerande attityd;

Hon säger i samband med att rubriker kan tolkas olika, att:

 – Det viktiga är att ha respekt för de åsikter som finns och låta dem komma fram.

MEN HERREGUD, JÖSSES AMALIA, GOA MARIA, DU! ---DU och ingen annan sitter med rödpennan på GD och förbjuder läsare att få ta del av vad vanliga lokala medborgare tycker och tänker!!!!!!!!!!!!!!
 

KORT och gott: HUR faaaan, Maria, kan du yttra i dagens GD att : – det viktiga är att ha respekt för de åsikter som finns och låta dem komma fram.

DET är precis vad du inte gör……….

För faaan i vall, som du vet att gävlebor säger……..skärp dig……..ljug inte så förbannat, du bara försämrar journalisternas redan ynkliga rykte……….lägg av med din hypokritiska attityd mot verkligheten.

Ge folk och läsare sanning, och oavsett innehåll, så duger den…………

Som du säger:
visa respekt för åsikter och låt dem komma fram--------------precis vad DU inte gör?

MARIA BRANDER, vem i helsicke tror du att du är?

 Gudinna??????????

............som skall avgöra, vem som skall läsa vad!!!!!!?????????????

Skit i det du….Vi läsare väljer själva vad vi läser. Om du som läsarens tjänstehjon serverar oss läsare läsmaterial så klarar vi gallringen själva, din enda uppgift är att presentera verkigheten i form av läsmaterial, och det betalar vi för, vi betalar inte för att du som någon slags övermänniska skall sortera våra hjärninsläpp, det duger du inte till, dessutom.

Sluta med dina översittarfasoner, vi läsare betalar för att DU SOM SERVICEHJON skall servera oss läsmaterial från liv och verklighet på dina tidningssidor, resten klarar vi själva.

Vårt läsarliv angår inte dig!!!!!!!!!!!!!!!

Varför tar du inte upp debatten om din attityd på PK-klubben? Eller tycker du att du har gjort det? 

Varför tar du inte upp din attityd på Expressens moraliska sidor, och debatter dig själv med Thomas Mattsson?? Om att gömma sanning och verklighet och att vara förljugen chefred?

Vad tycker du Svenska Journalistförbundet skall tycka om dina profetiska ord, som skall överglänsa andras?

Skall du samköra röda pennans streck med Arbetarbladet?

Varför tycker du, att du har bättre omdöme än vanligt folk?

Ta ett snack med en psykolog eller psykiatriker, kanske får du lära om dig själv?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.