söndag 23 juni 2013

............Åsa Romson, blir hon nästa barnvagnsoffer? Inte i Kista, men i sin MILJÖ? som i Miljöpartiet?


 


 


Hej Åsa Romson i Miljöpartiet!

Så här efter dina fina soliga dagar får man förmoda…….i lugn och ro, får man förmoda……….


Alla lever dock inte med och i ditt lugn.


Du har givetvis läst om tösen i Kista. Hon som blev sparkad i magen, barnvagnen åt helvete etc. Signalement på gärningsman: mörk i hyn, men inte Afrikan. De båda följeslagarna var dock Afrikaner så vitt man vet. Åsa, det är sådana där gossar du släpar hit i oräkneliga mängder utan kontroll. Folk har börjat, som det låter, riktigt ärligt och uppriktigt hoppas, att du Åsa, skall råka ut för liknande. Du skulle kanske rent av tycka en liten exotisk våldtäkt vara intressant? Folk tänker att det måste vara något inombords i dig som vill ha hit dom där gossarna. Och då fantiserar medborgarna i den där modellen, att Åsa vill nog tusan ha de där våldtäkterna själv, och Åsa kanske är lite pervers, kanske diggar hon magsparkar?  Vem vet? Och så hoppas folket att du råkar ut för det du hemligt vill. Du sätter också dina svenska medsystrar i den möjligheten, med din politik, och framför allt, hoppas folket att du får små flickedöttrar, som säkert kan få roligt av och med dina importer, och är dom inte Afrikaner, så är dom i alla fall mörkhyade, som den här som sparkade lilla morsan i magen.


Du känner dig säkert stolt Åsa! Varför förstår inte folk. Många tror du förmodligen är lite konstig i ditt sinne, det är liksom inte normalt att agera som du gör. Folk begriper dig inte, du har uppenbarligen inte det där sunda förnuftet. Du förstör livet för mängder av hederliga medborgare men du ser ut på dina möten och pressbilder som om du verkligen mår bra och trivs i din förnöjsamhet, tillsammans med din vapendragare. Ni två inser nog inte, ni förmår inte ens begripa vad skada ni gör folket i ett schysst land så länge det varar. Det du Åsa skapar, det är dina barns och Sveriges framtid för dina systrar………en framtid som du har skapat, nästan alldeles själv, som inkluderar stor risk för våldtäkter, rån, magsparkar, hedersmord och arabattityder mot svenskor och muslimer som får betalt för att inte hälsa på en svenska. Det du Åsa, ett sånt land som du håller på att ordna, är det nästan ingen som vill ha, bara du och Fredrik och Fridolin, inte ens kommunisterna kommer i slutänden köpa ditt upplägg. Du Åsa är en särindivid i landet, och du är inte populär, det börjar som det låter på stan att vara dags för dig, att se dig om över axeln, sagt i all välmening, ett snällt gott råd bara.

Ta dina barn och spring, kanske?


Hoppas vittnen hör av sig säger polisen, som konstaterar att det gäller ett ovanligt fult övergrepp i Kista. När är det din tur Åsa? Du skall väl skörda det du sår?

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.