fredag 14 juni 2013

.....DN stödjer barnbrottslighet och utnyttjande av småbarn!!!!!!!........Dagens Nyheter med sina snyftreportage om tiggare stödjer brottslighet, ett tiggeri som egentligen är kriminellt organiserat utnyttjande av barn, och styrs av klaner i utlandet.


 

 

Hej du naive och dumme……………

Vem tar åt sig, och läser raderna nedan?

Tja, DNs reporter som gjorde de där tiggarreportagen och fick organiserade tiggare till stackars snyfthistorier och att det var minsann inte mer än några kronor i hatten någon dag. Den reportern med sin lille fjantige chefredaktör som väl röstar på Jonas, kommunisten, den DN-personalen som gjorde tiggerirepen, skall absolut läsa detta:

SÅ HÄR SER VERKLIGHETEN UT!

En ung pojke fick som tiggare mellan 1 500 och 2 000 kronor under en dag, har polisen sagt. Inte några enstaka hundralappar som DN uppger.

Det handlar om en tolvåring som tiggde pengar till en förening som inte finns i ett område där tiggeriet övervakades av polisen. Polisen hade offentligt informerat att i just det området tiggde småbarn.
 
Tiggandet är en bluff. Och äldre människor samlar in pengarna som barnen får som tiggare. Detta tiggeri är ett stort bedrägeri och lögner och utförs av organiserade ligor från mest Rumänien och Bulgarien. Tidningen för hemlösa har skrivit i ett bra reportage hur mest zigenare har sina klaner och hövdingar som styr hela verksamheten från hemländerna.

DN medverkar som det låter till att utnyttja små barn i brottslig verksamhet.

Är det inte tragiskt, att DN stödjer kriminalitet som dessutom handlar om och genomförs av små barn?

Skall DAGENS NYHETERS chefredaktör ta sitt ansvar och avgå på stubinen, och innan avgången se till att DN inte publicerar snyfthistorier som är rena medvetna lögner. Om DN inte gör så, då är DNs chefsredaktör så korkad, så han skall absolut inte vara redaktör.

Enkelt, eller hur?

Men det är klart, DN som vänstersnyftare, vet säkert ändå bättre…………

Verkligheten vill ju DN sällan hantera. Det är väldigt otäckt när en tidningsansvarig publicerar brottsstimulerande reportage och har attityder som främjar kriminellt tänkande och handlande.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.