måndag 3 juni 2013

............................Fredrik och Åsa Ogräs, som ständigt bör rensas bort.






Jaha, när tänker Fredrik och Åsa börja rulla ut tågsläp med invandrare då?

Nåt borde de väl lyckas med innan de förhoppningsvis försvinner.............

Det var ju så det började..........

Invandrare hyrde tågvagnar och fyllde vagnar med möbler och
allehanda, destination Varmare Europa. Möbler de fått från socialen för att starta sitt nya liv i Sverige. Men den svenska goda tanken sket sig, som vanligt. Invandrare försvann med så mycket bidrag de kunde och byggde fina bostadshus åt sig och släkten, i just den där fattiga stackars byn, där ingen kunde leva. MEN, där levde de som kungar, medan svensk social betalade rehabiliteringsresor till invandrarnas egna små kungadömen.

När sedan invandraren avled så satt familjen i varma land och tog emot den avlidnes pensionspengar i årtionden utan att Sverige begrep ett förbannade dugg.

Som tyskarna säger om Sverige "DumHuvud", men på tyska, och då låter det mycket roligare och mycket mer träffande...............

Detta hände på den tiden en alldeles vanlig snäll svensk dagisfröken rapporterade att huvudlöss fanns på dagis, sedan invandrarbarn hade börjat gå på dagis.

I dag klagar svenska föräldrar till Socialmyndigheter på nationell nivå, över huvudlöss på dagis, men Sverige gör inget, det vore säkert rasistiskt och säkert skulle invandrarnas integritet hotas.

De som betalar luskalaset är svenska småbarnsföräldrar, och luspuder är mycket dyr. Men det skiter ju partnerna Åsa och Fredrik i. Kan inte Filippa få hänga med på en trekant, hon skulle ju kunna fixa bort lössen??????????

De två, M och MP, är glada för lite omväxling på klagomål från Sverige, och Mona Sahlin som påpekar att svenskar inte har kultur, hon får ju nu lite global kultur till Sverige, huvudlöss, då blir Mona glad, svensken har fått lite kultur, och så blir trekanten riktigt spännande, S och M och MP...........Hurra för Svensk Kultur............















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.