lördag 1 juni 2013

...........Justitieminister Beatrice Ask, som okunnig, populistisk och oföretagsam.


 
De här unga arga männen vill gärna slåss med polisen. Jag har inte riktigt någon förklaring till varför det ökat, säger du Beatrice Ask, justitieminister,
i radion.
 
De eller det, som vad du kallar fenomen, har inte ökat.

MEN attityden har ökat – ju fler invandrare – desto fler problem och bränder. Så enkelt är det.

Och du borde veta att det är statistiskt konstaterat av både forskare och företagssamma kommunala tjänstemän att den relationen är verklighet - ju fler invandrare - desto mer och fler problem.

Så, Beatrice Ask, sluta fjanta dig och sluta låta som korkad okunnig populist, säg sanningen. I dag, efter er politiska misskötsel, så är enda lösningen på dina okända problem – ihopbuntning och utslängning…………..

Det borde du säga högt, för du är väl inte korkad, därmed vet du, att enda lösningen är utkastning av så många invandrare som möjligt. Varenda svensk inser och tycker i dag, att vill man inte ha kvar rådande problem, måste orsakerna till problemen tas bort, och all problemgrund ligger hos invandrare. Punkt slut, säg så, du måste som justitieminister kräva att lagen efterhålls, och folk som dödshotar svensk polis skall inte finnas i det här landet. Det borde du se till…………..
 









 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.