onsdag 16 december 2015

zigenare - brev till soraya post


Till EU-parlamentarikern Soraya Post (Fi).

Du Post!
Sammanfattningsvis är det nog du och ni zigenare som är sjuka, inte samhället.

Om ni zigenare hade som Erik Ullenhag mycket riktigt kommenterade, fungerat som civiliserade varelser de senaste århundradena hade ni aldrig haft problem i era liv. Att du som ett undantag hänger med kan du tacka den där drömmande och förljugna Gudrun för. Ingen annan svensk vill ha dig i något EU.

I Sveriges Radio P1 sa en tant som kallade sig zigenardrottning att som zigenare lever, vill de leva. Får dom inte det mår vi zigenare illa, sa zigenardrottningen i Sverige.

Med andra ord: Ni vill tigga, ni vill inte arbeta, ni vill inte leva ett civiliserat liv i västerlandet.

Ni zigenare har haft hundratals år på er att bli civiliserade men ni vill inte, ni kan inte, ni skiter i omvärdlen, ni vill ha bidrag, ni vill tigga, ni vill inte arbeta.

Ni zigenare kommer till Sverige och säljer era döttrar, småflickor till era närmaste, ni knarkar, ni är kriminella, tjyvar och mördare i era hemländer så inte ens ni själva vågar gå in i bostadskvarter. Ni vill inte heller vara svenskar, bara nyttja och lura och säg inte att ni är diskriminerade! Ingen diskriminerar någon i Sverige!
NI ÄR INTE INTRESSERADE AV CIVILICERAT LIV!

Bara ni själva kan ändra den attityden.
Skyll bara på er själva!

MEN ni vill ha det som det är. Ni tjänar mer pengar som tiggare än många vanliga svenskar som arbetar. Ni har klaner som är förmögna men klanerna ger inte er zigenare på gatan en krona. Och DU kärringskrälle i Euraparlamentet, DU borde koncentrera dina förmögna kriminella "bröder"i dina länders zigenarområden att HJÄLPA dina ”systrar” och ”bröder”. Men vad gör du!? DU Soraya tigger mer pengar för zigenare!!!! Du pratar om diskriminering! Det är ju DU som diskriminerar! Det är det enda du gör och tigger givetvis, det gör alla zigenare. Du särskiljer zigenare från vanligt folk. När du och dina zigenarsläktingar sköter er så finns inga problem alls, men NI zigenare VILL INTE. Ni skall bara ha, ha, ha, ha, tigga, tigga, tigga. Men Soraya. Du skjuter dig själv i foten. DU med dina zigenare är kräk och kriminella, inget annat förutom tiggare. Bete er som folk så har ni inga problem. Till och med bussförarna som kör er från centraleuropa säger att zigenarepassagerare luktar, så andra passagerare vill inte sitta med er. Hos oss sitter ni och skiter i andras parker! Bara primitiva djur gör på det viset. Men ni skiter i allt och alla. NI skall ta ansvar för er själva! MEN ni skall ha, skall ha, skall ha och ha och kräver och lever på våra skattepengar. Det är allt ni duger till.
Du Soraya Post - begriper du nu varför svenska myndigheter och polis behöver veta  och registrera vilka som gör vad i landet Sverige?!
 PS den enda meningen med att ha er kvar i livet är att ett fåtal zigenare spelar fin musik. DET är en enda anledning till att ni skall få finnas på jorden. I övrigt ställer ni till problem för hela världen. Så säger folk Jorden runt. Varför är inte zigenare välkomna någonstans?
DU POST, skall svara på den frågan.
Kan du inte svara, så fråga Allan Schwartz eller Stefan Palison eller Emir Selimi, på Unga romer och Romernas riksförbund.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.