onsdag 5 juni 2013

.............Åsa och Annie, Centerpartiet och Miljöpartiet - välkomna till det globala svenska månggiftet.


 

 
 
Till Miljöpartiet och Centerpartiet!

Attention:

Åsa Romson och Annie Lööf………

 

Tänk att Skatteverket skulle bli era politiska motståndare!!!!!!!!!!!!!

 

Er glädje över månggifte och fritt inträde till Sverige grusas av ert eget Skatteverk!
Tack vare Skatteverkets effektivitet så sår verket grus i Åsas och Annies framtidsplaner.

Men det är klart, MP och C kommer säkert att skjuta bort de där skatteverkarna……….

 
Det är ju allmänt informationsgods, det där om invandraren som gifte sig med en av sina landsmaninnor här i Sverige. Hindersprövning visade att han var inte gift med någon annan och inte hon heller. Men så kom verkets goa folk på att den där invandrargubben var gift i sitt hemland sedan tidigare.
Så får man ju inte göra i Sverige,
men vem bryr sig???????

Tja, bröllopet som skedde i Sverige blev ogiltigt och kanske främlingen får sitta av en minut eller så och äta god mat i svenskt fängelse, det blir väl följden.

 MEN Annie och Åsa, bli inte ledsna, den där invandraren har fortfarande två hustruplatser lediga, och han gör säkert allt för att fylla de fyra platserna.
SÅ ÅSA, du med flexibilitet och attraktion för främlingar, visst vill du väl bli hustru nummer tre och få minst tre barn med din nye herre under frihetens val och välkända kvinnosituation, som din man då erbjuder?
Den där gamle svenskenfarsan står väl inte högt när du predikar invandrarna förtjänster? Nog lär du få fler barn, men hur många har svenskfäder? Och tänk alla barnen du kommer att fostra, du får säkert hedersbalkong i Rosengård, den attraktiva trean på hörnet.......med plats för blomlåda, den är du värd....
 
 
Och du Annie, vad är väl en svensk missionärsgubbe mot en spännande invandrare som sätter dig som hustru nummer fyra! Ni, då med din stora förtjusning, leker säkert "Våldtäkt eller inte"! som del av förspelet innan han går in rummet bredvid och mördar med heder, sin hustru nummer två.
 
Tjejer, gör nu bara upp ordentligt sinsemellan, ÅSA och du Annie, och säkerställ, att ni har korten klara och inte blir besvikna, så att Åsa inte tvingas ge plats för Annie eller hur det nu blir……..

Därmed: Åsa och Annie, välkomna till månggiftets fördelar. Gubben slipper både diska och byta blöjor. Han har ju er - Åsa, Annie och två till som betalda jungfrur……….dygnet runt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.