söndag 2 juni 2013

....Åk till Afaganistan.........gift dig med en 12-åring och stena en våldtagen! Så vill Kabuls parlament ha sitt land.

Åk till Afganistan!!!!

..........Ha lite kul.........Gift dig med ett flickebarn.......åk till Afganistan! Vill du ha kul?  Åk till Afganistan - stena en våldtagen!!!!!!!! Sådana regler gäller och så tycker parlamentet i Kabul att det skall vara.

Gudrun Schyman och Fredrik Reinfeldt ställer upp på islamisternas regelverk. Skall svenska pengar gå till sådana människor?

......Tja, får Gudrun Schyman, Fredrik Reinfeldt bestämma med islamister, skall våldtagna stenas som otrogna, sånt är livet i Fredriks sinnesvärld. För de två svenskarna säger inte ett smack.............

 
  Parlamentet i Afganistan vill kunna gifta bort små, små barn.
 
Parlamentet i Kabul vill kunna 
sälja och köpa kvinnor.

Parlamenet i Afganistan vill att:

Kvinnor som våldtas skall dömas för otrohet.


Ändring av lagarna skulle bryta mot islams regelverk och moral.


Det är sådana människor, som Annie Lööf i Centerpartiet och Åsa Romson och Gustav Fridolin i Miljöpartiet och så alla kommunister i vänsterpartiet med Jonas Sjöstedt i spetsen, vill släppa in i Sverige utan förbehåll!!!!!!!!!

 
Och så Sveriges statsminister…….
 
Det är för jävligt……….

Hur skulle det vara om Gudrun Schyman för en gångs skull gjorde någon nytta med sin feminism och åkte till Afganistan och eldade upp alla svenska biståndskronor som korrumperade parlamentariker i Kabul får av svenskar. Hur skulle det vara om Schyman visade lite moral…….men det har hon aldrig gjort och lär inte agera nu heller. Gudrun struntar i fruntimmer i Afganistan. Bara Gudrun får lika många kritstreck i sin kostym som alla andra direktörer.
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.