söndag 2 juni 2013

.Ärligt talat: skall inte dom där som erbjuder Kungen att suga invandrarkuk skjutas? Finns inte arkubusering längre i lagboken?




Tja, nu trivs väl Åsa Romson och Jonas - kommunisten och Reinfeldt, när de ser på teveinslag hur en åtalad drar i sig kokain och tackar Sverige för allt och ber Kungen att suga invandrarkuk..............

Visst är dom väl glada för det dom får, de här svartskallarna som dessutom är så tacksamma att Kungen får den stora äran att få tillfälle att suga invandrarnas kuk.

Tänk vad Fredrik Reinfeldt och den där Fårskallen med ull på, och Billnäbben och Fridolin skall vara glada över att de lyckats så bra med att transportera hit mördare och knarkare, som vi svenska skattebetalare och knegare skall betala för genom åren.

Ärligt talat: och det gäller från oss alla, utom de där som nämnts ovan: Fy Faan för Fredrik och Åsa, som släpar hit dom där.................som snarare skall brännas än att avhandlas  i domstol.

Men det är klart Åsa är nog nyfiken på om hennes barn så småningom får "roligt" sällskap av de här svartfötterna. Man kanske skall önska Åsas barn allt roligt med hedersmördare, våldtäktsmän och knarkare..............kanske det är så Åsa vill se Sveriges framtid för små barn..........Ingen blir nog förvånad över en sådan önskan från en Miljöpartist.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.