onsdag 12 juni 2013

.............................Mona Sahlin får, nu för tiden, allt mer av sin saknade svenska kultur, nybyggarlandet formar sig, nu också med mordbränder som kulturprofil.


 
 
Hej Mona Sahlin! Här får du lite info om vad dina politiska framtider resulterar i........
bara som en lite information om hur ditt politiska rasistsystem fungerar.....
 
Lindängesskolan i MALMÖ har brunnit, förmodligen var branden anlagd, man har konstaterat att någon slängt in objekt som brann.
 
Mona, vá glad - här får du ju allt mer av din saknade kultur..........Dessutom, Du sa ju att problemet med Sverige är att svenskarna är i majoritet.........
Stanna du och trivs med dina hedersmördare, våldtäktsmän ( finner du säkert attraktiva och spännande), mordbrännare och analfabeter får du på köpet, vi andra drar så fort vi kan och har möjlighet. Tyvärr klarar inte pensionärerna av att försvinna från ditt nybyggarland, pensionärerna har du redan avlivat eller sett till att dom inte kommer bort från köksbordet, inte ens till posten för att betala räkningar som dom inte har pengar till att betala, analfabeter - får pensionärspengarna som du stal från gamlingarna..........Mona, du är ett alldeles utmärkt exempel på genuin socialdemokratisk förljugen skitstövel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.