torsdag 6 juni 2013

............................Den svenska attityden, som statsministern dyrkar, i sällskap med Mona Stalin och Jonas Sjöstedt.

 

Hördu statsministern!

Och Åsa Romosmak, Bonna-Annie, Val-kommunisten Jonas, med sällskap av Mona Stalin och den där sossen Stefan..............

Varför åker ni inte över till Helsingfors och ställer er på torget och gapar att finnar är jävla rasister!!!!!!!

Så behandlar ni ju vanliga svenskar!!!!!
Svar: Ni vågar inte!

Varför åker inte Gudrun Schyman på svenska skattebetalares pengar till Arabländer och ställer sig på torgen och gapar om att araber och islam inte låter kvinnor vara jämställda????????????????
Svar: Gudrun är feg.

Noterat:
Vi skattebetalare betalar gärna Gudruns biljett till arabländerna, med förhoppning att hon stenas på fläcken och aldrig återkommer.

Varför säger gamla erfarna svenskar att dom är trötta på, att få fritt säga vad de tycker - så länge de säger vad andra tillåter!

Varför säger gamla erfarna artister att dom gått in i väggen, på grund av denna svenska märkliga attityd, som försöker pressa folk till att enögt acceptera ovanpersonernas fascism?

Och ni alla, som ovan, ni skiter i allt, 
bara ni får säga, och bestämma, så ni kan ha rätt. Men ni har inte rätt, verkligheten är inte som eran - det är ni som är skitstövlar, det är ni som är fascister och våldsbenägna och toleransfria.

Kort och gott:  Fuck  off!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mer är ni inte värda, men det lyckas ni aldrig inse.............



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.