torsdag 27 juni 2013

..Polis, polis, potatisgris-----så sa ungdomen förr i tiden. Nu har invandrarungar tagit över - Polis, polis, snutjävel, snutjävel. Visst lät det väl roligare med dåtidens ordval.




Hö, Hö, Hö!
Nu skall svensk polis bli utomordentligt effektiv!
Tjo, flöjt i sju akter, sa Janne Wängman!

Det spelar ingen roll hur många hundra extra miljoner svensk polis får,  Det spelar ingen roll hur många invuxna svartskallar som kan snacka bengaliska, som svensk polis får i sin personal, detsamma gäller kurder, araber, kineser, och vad faan som helst.

Det handlar om att svensk polis är svensk. Så enkel är förklaringen till att svensk polis är så urbota töntig då och då. Å andra sidan, inte faan vill en vettig människa vara polis i Sverige! Polisen får ju inte vara polis! Slår polisen buset på käften, så blir polisen anklagad för övervåld.............åker polisen efter några bus som sitter i en stulen bil och polisen hänger med och det körs för fort enligt hastighetsskylten, då straffas polisen av tingsrätten. etc etc,  Ingen vill vara polis i ett land där man straffas för att var polis...............

Så enkelt är det. Vore svenska individer poliser med sunt förnuft, behövdes varken extra pengar eller utrustning. Går du som polis i Husby och får en sten i knoppen, då skall du kunna slå tillbaka utan att höra att du brukar övervåld. I Sverige är diskussionen galenvinklad. Räta ut vinkeln, inrätta sunt förnuft och låt polisen vara polis, så blir svensk polis, vad den skall vara - poliser. Att inte duga till eller få slå ned Husbyverksamheten, på ett sätt som kan vara nödvändigt, utan polisen står och glor med armarna i kors över bröstet som den intervjuade polischefen, då är det illa ställt med politiker och poliskår.

Finns det något yrke som är riskablare än polisyrket där yrkesfolket inte får försvara sig och sitt liv? Finns det ingen arbetsmiljödomstol i Sverige? Finns det ingen fackförbundsrepresentant för aktiva poliser? Den fackföreningen skall givetvis bojkotta alla utryckningar till Husby och Rinkeby etc. Polisfolket skall givetvis strejka - aldrig insats till invandrartäta områden. Alternativet är att skapa mänsklig arbetsmiljö. Med andra ord skall polisen försvarar sig med medel som är nödvändiga. Punkt slut, då får Sverige kanske lite ordning på samhället också?

Brandmännen - herregud, åk inte ut gott folk! Låt det brinna! Eller ta polisen med er och skjut rent innan ni släcker.................. Varför är ni brandmän så taffliga och menlösa att ni åker ut på jobb som innebär fysisk skada från tredje part? Får ni en sten i knoppen så skall stenkastaren knoppas av, det är väldigt enkelt det hela, men ni brandgubbar tiger och lider, varför gör ni det?

Vad säger folk som Fredrik Reinfeldt? Den där Åsa Rompava eller vad hon heter, vad tycker hon? Och så Lammhagen förstås, och kommunistpartiets röster, vad tycker dom, förmodligen säger politikerna i Sverige, anförd av Fredrik som säger sig kunna kalla sig statsminister att: så här folkrättsligt skall Sverige fungera.......Så här solidariskt skall Sverige fungera...
Tja, det folkrättsliga består i att invandrare får göra vad som helst och det solidariska menar svenska politiker innebär att invandrare och asylare skall leva  i sin egen gräddfil, medan svenskarna går på kullerstenagator. Det där är Sverige.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.