torsdag 20 juni 2013

.............Jennifers kåseri i Aftonbladet-några kommentarer


 

Du, Jennifer , du är en lustig prick…….

….Krig kan också vara nödvändigt. Det finns inga enkla svar om vem som är ond och god, vad som är rätt och fel. Det finns dolda agendor, maktspel, två sidor av allt.

Men jag blir alltid rädd när jag hör folk säga, ”Hur kan man vilja dö för sitt land?”

Då har man inte förstått att vissa värden måste försvaras.
 
Så långt har ju Jennifer alldeles rätt, visst måste vissa värden försvaras, det finns dock ingen lista på allt.

Jag skulle inte dö för den svenska flaggan, säger Jennifer.
 
- Jo, det kan vara rimligt.

Men jag skulle i alla lägen vara beredd att försvara vår demokrati, säger Jennifer.
 
- Ja men goa Jennifer, du tar död på vår demokrati när du undviker att tala om verkligheten i dina texter.

Jag skulle  i alla lägen försvara vår demokrati……

-  Jennifer, du tar död på vår demokrati genom att du inte accepterar demokratiska medborgare som anses vara del av del av det svenska demokratiska systemet. Därmed ljuger du om dig själv, skäms på dig.
 
 
Jag skulle  i alla lägen försvara vår jämställdhet, vår pressfrihet, vår yttrandefrihet.

-  Men lilla Jennifer, har du alldeles hamnat utanför? Får du inte tid att kolla media bara för att Jan är snål? Du framför ju bludderkommentarer? Inte är det bra för Aftonbladet. Vill Helin att du presenterar dig dum och få en ursäkt att avskeda dig, eller gör han det för att tjäna pengar? Du gaggar ju bara.

Jag skulle i alla lägen försvara att våra barn får växa upp fria. Rätten till ett öppet samhälle och vissa grundläggande värderingar.

- Du pratar mot dig själv!!!!!!!!!! Dina barn växer inte upp i ett öppet samhälle, de blir indoktrinerade till närmast galenskap. Dina barn skall närmast vara muslimer och förstå den religionen, du kräver av dina barn att dom skall förstå kurder som mördar sina syskon och kallar det kultur. Dessutom skall de förstå att allt invandrarbarnens mamma och pappa  i Sverige har lärt sig i Sverige, det skall inte gälla i invandrarfamiljernas liv.

Vår pressfrihet!?

- Herregud Jennifer – det finns  ingen pressfrihet under PK-fascisterna.
 
På senare tid har till och med offentliga "kända" personer tagit bladet från mun och sagt att det är ganska bedrövligt som pressfriheten just nu fungerar.

Läste du om den som sa sig vara trött på att få skriva vad han ville, så länge han skrev sådant som andra tillät!!!!!!!!!!!!!!!!

Läste du om artisten som ansåg sig ha "gått in i väggen" på grund av alla attityder som kom från vad han skrev var PK-åsikters likriktningar.
68-folket hade under sina första 68-år förklarat tydligt att rådande PK-attityd skulle kallas fascism, på 70-talet, så hade dom sagt då. NU, i dag, sitter den generationen och bestämmer, NU, gör dom sig själva till fascister enligt sina ungdomsvärderingar. Visst är väl livet lustigt?

Detsamma om yttrandefriheten. PO är en gammal organiserad revolutionär, en gammal vänsterfanatiker som enligt revolutionens regelverk skulle offra liv.

Dessutom är han dokumenterat islamsistknullare. När Ola var chefred på Corren så vägrade han att publicera Koranen och Mohammed. DÅ gav chefredaktören Ola Sigvardsson den mest journalistiskt tarvliga fåniga värdelösa förklaring i en spalt, till varför han inte skulle publicera muhammed etc. Den spalten gick till svensk journalistisk historia – begravd och sörjd av ingen.

Så är det Jennifer:

Bloggen har två gravar, en på Skogskyrkogården i Stockholm, en i en avlägsen untanförby i Afrika. Båda försöker Bloggen hålla vid liv. Båda gravarna är vördiga små platser i Bloggens liv och tillvaro. De glöms aldrig. Lokalt hade varken du Jennifer eller någon annan fått ha en grav, på grund av islams regler. Din fina kyrkogårdsstämning skulle inte få vara del av dig, med tanke på Bloggens grav i främmande land. Dina barn skall inte vara säkra på att ha rätten, att uppleva den fina stämning som du gör i dag. Din försvarade öppenhet finns nämligen inte längre. Men du Jennifer, tror som det verkar, att aggression är något spontant och naturligt. Och då Jennifer, har du förbannat rätt. Nu återstår bara den naturliga delen i svenskar, övrigt är närmast ickeexisterande, sådant är läget Jennifer, och du vet det innerst inne.

Men, du förminskar svenskarnas aggressioner som djur! Var mer aktsam! Av alla djur  i världen, oavsett storlek och annat, så är möss och råttor de mest aggressiva varelser, om och när de trängs in i ett hörn. De små gnagarnas aggressivitet i den situationen, som instängda, kan även bli svenskarnas reaktion enligt naturens lagar. Svensken kanske börjar försvara sitt revir? Mer än så behöver vi inte analysera Husby. Men kalla inte Sverige för fritt och öppet. Då ljuger du! Och grundläggande värderingar finns inte längre i Sverige, som du i din ålder har upplevt. Dina barn har missat det goda Sverige. Det är redan för sent med de där schyssta orden du använder, som du skulle stå upp för. Aggressionen- kriget- har tyvärr tagit över dina fina intressen, och det är bara våra enfaldiga politikers fel, att du tvingas bli annorlunda i dina värderingar och det är enbart politikernas fel att dina barn helt missar det fina du pratar om att du skulle försvara.

Maskrosfjun i luften, rop från lekande barn en bit bort. Klockan närmar sig lunchdags.

Jag går sakta från kyrkogården in mot stan.

De där raderna är fina, men Bloggen skulle aldrig kunna få skriva dom efter besök på sin grav i främmande land. Det vore förbjudet. Sådan är den, din fina frihet, som inte finns.....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.