lördag 2 juni 2012

........................FJANTIGA PIRATREGLER




.......Den flata svenskhetens pirater med miljarder


Kan det bli mer svenskt?

Dagens nyhetsExpress skriver om att svenska handelfartyg kanske får lov att hålla beväpnade vakter på fartyg som rör sig i Adenviken och Somalipiraternas domäner. Att ifrågasätta sådant efter många års kapningar och mord och kidnappningar från Somaliska sidan ter sig svenskt fånigt. Självklart skulle svenska och alla andra fartyg ha gjort slut på piratverksamheten för många år sedan.

Det hade varit hur enkelt som helst. Besättningarna eller duktiga skyttar som väktare hade skjutit några pirater när de kom i håll. Några utflykter med döda piratkompisar i båtarna vid hemkosten hade förmodligen gjort slut på piratverksamheten, men vad lärde vi oss: jo, när skyddande soldater i internationell regi såg en båt närma sig, så menade man att vi vet ju inte om de är pirater eller ej. Och så skulle man vara human mot piratbesättningarna, internationell kontroll skulle inte ske annat än på vissa villkor och omständigheter – allt så fruktansvärt humanistiskt och människovänligt och helgarderat. Att handelsfartygens besättningar hade att göra med folk från Somalia som inte gav ett skvatt för besättningarnas människoliv, det skulle man dock inte kalkylera med.


Tänk så märklig det omtalade svenska talesättet att vi har alla samma värde, visar sig vara i verkligheten. Alltid skall svenskar värdera andra jämlikt, men andra människor behöver aldrig värdera svensken likvärdigt. Det är ju vad svenskar kallar rasism som råder globalt. Och det är svenskar som blir rasistiskt behandlade, men sånt kan en svensk inte förstå. Som sagt, hade man skjutit några somalier som närmade sig handelsfartygen hade piraterna slutat att närma sig fartygen. Vare sig de var fredliga fiskare eller pirater hade de undvikit handelsfartygen. Vad skulle fredliga fiskare ut på stora vatten att göra och varför skulle småbåtar närma sig handelsfartyg? Svenska normer är så fjantiga att de ibland blir overkliga och orättvisa.

Det internationella samfundet gav piraterna alla ursäkter för att fortsätta, man låter dem ju borda och står och tittar medan analfabeter klättrar upp över relingen och låter sig sedan låsas in – Herregud, vilken parodi!

I stället för miljarder i biståndspengar som går till klanledares privata fickor i Somalia skulle internationella samfundet tvinga fram alla miljarder dollar som de somaliska piraterna har roffat åt sig och tvinga piraterna bygga ett nytt Somalia och handla in mat åt alla stackars fattiga somalier som nu fattiga svenska pensionärer betalar mat åt. När somaliska pirater dödar, tillfångatar, kapar åt sig miljarder dollar, och låter sina egna landfränder sitta och dö av svält medan piraterna lagrar miljarder på banker utanför Somalia, då finns inte anledning att visa någon som helst humanism eller empati och förståelse inför de piraterna.

Självklart skall piraternas många miljarder dollar bekosta naiva svenska byråkraters beslut att släppa in tiotusentals analfabeter från Somalia till Sverige. Självklart skall inte svenska medborgare lägga pengar på att lära analfabeter från Somalia att försöka läsa. Vi skall ju vara globala! Det finns inget land i världen som skulle vilja lära svenska analfabeter i tiotusental att läsa. Varför kommer alla Somalier till Sverige? Jo, somalierna har alltid velat lämna Somalia, somalierna var på väg bort när jag träffade dom första gången  under 1960-talet och har alltid varit stora affärmänniskor. De säljer allt men arbetar sällan. När jag jagade  i Ogaden hade jag somalier som spårare. Dom var bra som spårare. När jag sedan berättade att jag satt med min fvaoritspårare som var somalier vid lägerelden och han ville titta på studsaren, och han fick göra så, sa folk jag berättade för, att det borde du aldrig ha gjort, att släppa ett modernt kulvapen i händerna på en somalier är som att be om självmord, men jag hade något instiktivt i knoppen, jag behöll läderremmen som var kopplad till min bössa, och den remmen hade jag i armvecket, samtidigt gjorde somaliern likadant, för han hade en gammal italiensk musköt från något historiskt årtal, men han hade alltså agerat precis som jag. Vi satt två man i Ogaden som blivit eftertraktat politiskt område, och vi var två man som ville döda ett lejon, men ingen av oss litade på den andre. Jag visste att lita på en somalier det gör ingen alls i hela värdlen, bara svenskar - så här i backspegelen. Somaliern var duktig spårare och vi camperade ihop några dygn tills vi fick vårt lejon, men att påstå att jag var bundis med den kamelherden vore fel, jag hade träffat en duktig spårare i den torra savannregionen mellan Somalia och Etiopien. Det var allt. Så, konklusionen är att somalier är hatade och får inte ens stanna i sina Afrikanska grannländer mer än under extrema omständigheter när internationella organisationer tar över ansvar. Men den afrikanska samarbetsorganisationen skulle mycket lätt kunna ordna till situationen för Somalia. Men OAU eller vad de heter nuförtiden, gör ingenting. Den afrikanska organisationen hatar somalier, man vill inte hjälpa somalier som låter sina egna ligga på gatan och svälta medan den store klanledaren själv gottar i sig välmående och i rikedom.Klanledarna är mångmiljonärer i flera trappsteg och har hundratusentals med kameler ute i kamelområdena. Klanledaren chefar över sina klanmedlemmar på två ben, i praktiken slavar. Sådan är somaliskt tradition.
När somalier svälter som det ser ut på svensk teve, då sitter klanledare och affärsmän och stänger inne FN;s alla tonvis med matsäckar i sina egna privata lagerlokaler i Mogadisho. Att sedan deras egna grannar och somalier sitter två kvarter därifrån ochg svälter ihjäl, det bryr sig ingen Somalieklanledare om.
Varför kommer alla Somalier till Sverige? SVAR: Somalier får inte stanna och leva i andra Afrikanska länder. Somalier är hatade i Afrika. SOMALIER ANSES VARA OPOLITLIGA, TJUVAR, MÖRDARE OCH DET ÄR ETT FOLK SOM I ALLMÄNHET ÄR AVSKYVÄRDA, OCKSÅ INOM AFRIKANSKA VÄRDERINGAR. Sedan århundraden har somalier gjort rejder in över Kenyagränsen. Somalierna har alltid haft som tradition att bränna små byar i gränsområdena, stjäla så mycket boskap och getter de kan, röva med sig småflickor för nytt blod i Somalia, och därför har Kenya med tiden haft öppen eld på somalier från soldater som försöker vakta gränslinjen, men det går i praktiken inte. Under senaste svältperioden tog sig tiotusentals somalier till Etiopiens huvudstad. Etiopierna var hyggliga och ville hjälpa till och upplät hus, bostäder och somalierna fick ett bra bemötande. I dag är somalier hatade i Etiopien. Somalierna betalade aldrig hyra, stal och knyckte från etiopierna, somalierna etablera kriminalitet  i Addis Abeba och blev en meborgargrupp för sig. I dag vill ingen etiop prata med en somalier. Somalierna skall bort från vårt land, säger Etiopierna. Men till Sverige är de välkomna. Till naiva, blåögda ur alla synpunkter, klantskallefolk, och okunniga svenskar, dit kan nu alla hatade somalier vallfärda och skapa sig en tillvaro som många gånger är betydligt bättre än vad många svenskar har möjlighet till. Och dessutom införa religiösa terroraktiviteter och ekonomiska tvångsförhållanden med Sverige som bas.
FYYYY Faaaan för Sverige.
När en somalisk familj med en massa barn och som bara var på flykt för att hitta ett mer lönsamt land att bo i jämfört med Somalia, när den familjen hade utvisats från sydarabien efter tre år, så satt de tre dygn i någon transithall i något arabland. Och så lyckades araberna få iväg somaliefamiljen med alla barn etc på ett plan till Sverige. Man frågar sig hur det kommer sig att av alla flyglinjer världen över så hamnar denna somaliefamilj på ett plan till Sverige? I vilket fall som helst anlände somaliefamiljen till Arland. Där fick dom formella pappersproblem en stund , en minut eller två, kanske, och måste sitta  i vänthallen några minter. Den här familjen hade försökt ta sig till Tyskland, blev utslängda från Arabländerna, och hade återvänt från Tyskland utan framgång vid annat tillfälle. Denna somaliska familj får givetvis inträde till Sverige. Under den korta tid  på Arlanda som dom väntade på första livstillståndet i Sverige, så spottade dom tullpersonalen på Arlanda i ansiktet många gånger, de lyckade slå sönder en fönseterruta i så kallad
protest, mot vad? Somalierna förde att jävla liv. På grund av somaliernas eländiga beteenden och uppföranden, blev somalier utvisade och utslängda i alla tidigare länder. I Sverige däremot blev de favoritiserade och snabbt insläppta.
I alla andra länder hade somaliska familjen blivit utslängd, men i Sverige gjorde de snabb exklusiv entre.
FYYYY Faaaaan för svensk menlöshet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.