onsdag 22 maj 2013

.....Typiskt -- när invandrare bränner bilar, slår sönder och hotar och skadar poliser, då är det svenskarnas fel!...Nu jävlar får det vara nog! Nu skall svenskara återta Sverige!!!!!!!!!


 

Allt är tecken på ett polisarbete i upplösning………………
 
Hur faaaan kan du, Eva Franchell, Aftonbladet, dirigerat av kommunist-fascisten Jan Helin, hur kan du Eva FRANCHELL, född i socialdemokratiska tankedrömmar, påstå sådan goja fast du i ämnet är totalt inkompetent?

Är dina ord nedan någon slags inledning till vad?

Svensk polis dödar en människa om året.
Tja, det är väl bra. Mycket lindrig siffra globalt, och vi skall ju vara globala? Eller hur? Många har varit psykiskt sjuka, säger du Franchell – svensk polis har alltså fungerat bra. Psykiska personer kan vara farligare och mer oberäkneliga. Normalfarliga kunde hanteras utan anmärkning.

Dödsskjutningen i Husby för en vecka sedan, måste utredas noggrant, så säger du Ewa.

Du presenterar frågeställningar, och alla dina frågor är negativt riktade till personer som försöker göra något bra för samhället. Vad är det Eva Franchell som får dig att alltid gnälla över alla andras insatser?

Du borde nog gå till psykoterapeut………

Well, i vilket fall som helst:

Du Eva undrar:

Vad var det som gjorde att en fullt beväpnad insatsstyrka – vad menar du med insatsstyrka? Du vet inte ens hur det såg ut……… inte kunde hantera en äldre man med kniv?
Du saknar basinformation kring omständigheterna så ingen kan yttra sig. MEN, vadå äldre man---jag är äldre, och går jag mot dig med en machete så skall du vara glad om någon – något stoppar mig………. Vad fick poliserna att skjuta honom?

Varför skall du som mor riskera att göra dina barn moderslösa på grund av en galning som jag som vill döda dig med machete?  Då gäller dö eller döda. DU har aldrig varit i den situationen men det har jag. DU har ingen aning om vilka starka krafter som gäller när det gäller att överleva.

När poliserna dessutom vet att befolkningen i Husby ordnar med bakhåll för att skada poliser, då blir polisen vaksam och då gäller också – dö eller döda. Så enkelt är det när man har med letala motståndare att göra.

Det gäller att överleva, och DU Eva har aldrig i ditt liv upplevt den känslan, men det har jag. Svenskar har i stort glömt den biologiska kraften kring överlevnad, svensken har nästan genetiskt förlorat överlevnadsinstinkten, MEN det har världens övriga folk INTE gjort.

INVANDRARE som kommer till SVERIGE, har överlevnadsinstinkt. Och dödar om det är nödvändigt. Polisen bör akta sig, som överlevnadstaktik.
MEN sådant begriper inte DU!!!!!!!!! Eva Franchell!

Du gaggar exkrementer. Det handlar inte om polisarbete i upplösning. Det är du som inte begriper ett förbannade dugg, men politiskt passar det dig att angripa polisarbetet. Du borde skjutas på grund av förräderi eller åtminstone avsättas som reporter för du är inte kompetent att yttra dig om sådana här reportage.

Allt är tecken på ett polisarbete i upplösning………………
 
Hur faaaan kan du, totalt inkompetent, säga så?

– Fuck Off, du lilla tös.

Vore Sverige i den Globala Polisligan så hade många invandrare i Sverige skickats hem i urna…………

Med lite tur skärper sig både svenska politiker och svensk polis – så vi får fler urnor att returnera världen över………….












 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.