tisdag 28 maj 2013

............Lena Mellins kloka ord, Aftonbladet och kommunister.


 

 

 

”Tyvärr, Fredrik Reinfeldt.

Det finns inga genvägar.

Det kommer att kosta mycket pengar och det kommer att ta lång tid att komma till rätta med problem som i Husby.” Så skriver Lena Mellin i Aftonbladet.

 

Tyvärr Lena Mellin, du är förnuftig väldigt ofta, men inte i dina rådgivande rader till statsministern som här ovan.

 

Det behövs inga analyser längre. Alla möjliga analyser är gjorda. Alla tänkbara förslag är framlagda. Alla rimliga insatser är gjorda, Alla goda viljor har visat sig. Allt praktiskt Sverige skall behöva göra är gjort. Nu är allt rimligt överstökat. Och mer skall ingen behöva göra. Insatserna är slut. Insatserna är gjorda. Som du skriver har inget politiskt parti något nytt att komma med, alla kör vidare i samma gagg, och för två decennier sedan sa man samma sak som nu. Med skillnaden att allt i ärendet invandring har blivit mycket, mycket sämre. Därmed har Sverige i dag betydligt sämre förutsättningar att åtgärda invandrarproblemet än för tio, tjugo år sedan. Och så kommer någon reporter att skriva om ytterligare tjugo år, när de analyser dina rader, med de rader som skrevs för tjugo år sedan, då blir det 40 år journalisten skriver om, och säger att inte mycket har hänt under de senaste 40 åren. Politikerna gör ingenting.

Goa Lena, du inser klokt åtminstone, att Husbys invånare är ett kärnproblem. Inte många säger högt i detta PK-land att invandrare är ett problem. Men så är det ju.

Och vad gör du när du av misstag stoppar en skurtrasa i toa så du inte kan spola?

Jo, du tar bort skurtrasan och rensar avloppet. DU TAR BORT PROBLEMET!

Det är bara logiskt.
 
Då inser du att eftersom invandrare är problemet för Sverige, den dåliga skolstatistiken beror på invandrarungar, sjukvården förlorar i klass, samhällsservice försvinner, pensionärerna närmast avlivas och måste ligga i en nedpissad blöja hela dagar för det finns inte pengar till nya blöjor eller och personal, och medborgare får ett sämre liv, mest beroende på att budgetpengarna byter plats från samhällsintressen till invandrarnas konton.

Därmed är invandrare det stora problemet för Sveriges katastrofala förändringar. Och som vi logiskt fört till bevis: har man problem ändrar man på orsaken till problemet.

DÄRMED Lena Mellin, Aftonbladet, du är som sagt ofta klok, men nu, kommer du inte att våga erkänna vad du vet och tycker, för då måste du säga-----UT med invandrarna!

Ta ett snack över kaffekoppen, du som är betrodd, med Fredrik Reinfeldt, kommunisten Gudrun Schyman, Jonas – kommunisten, den där LO-pajsaren och Stefan – sossechefen, men de där populistiska miljöfjantarna som saknar allt förnuft, är det inte ens ide att bjuda på kaffe, och centerpartiets Lööf, vill nog inte komma, hon föredrar nog cannabispipan.
Ta snacket och bunta ihop er alla, och gå sedan och bunta ihop dom, som så snart möjligt måste buntas, för vidare transport, och ut över Medelhavet, vattnet är varmt så simturen blir inte kall............. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.