måndag 27 maj 2013

.......................Kommunisten John Hörnquist i Akalla, öppnar sig och stänger därmed allt.


 

 
Till
John Hörnquist, Akalla, och ordförande för Vänsterpartiet Storstockholm

Du Hörnquist, kan inte sova som du önskar – i lugn och ro! Och så offentliggör du hur Sverige skall bete sig, så att du skall få
sova som du vill. Tänk om du inte gapade ut dina flosker, du skulle tjäna på det och politiskt skulle då inte alla bli totalt besvikna på dig och dina kommunistpolare.

Du John Hörnquist, du dumförklarar massor av människor från Husby, Akalla och Rinkeby och andra förorter. 

Nu John, skall du dumförklaras av Bloggen: Det är inte en fråga, som du skriver, att sociala, ekonomiska, utbildnings- och allmänna situationen ger klyftor av olika slag i Sverige, och du skyller på moderater, socialdemokrater, miljöpartister, centerpartiet och alla andra.

Det är invandrarna själva som är frågan, det är dom själva det handlar om. Märker du inte det? Det är invandrarna som inte vill ta ansvar. Invandrarna skiter i Sverige. De får vad de vill ändå, utan att sköta sig.

Invandrarna behöver inte kunna svenska,
de kan gå igenom skolan i Sverige utan att minsta krav ställs på kunskap, du kan vara organiserad kriminell men det bryr sig inte Sverige om, ty invandrare får i Sverige göra precis som de vill utan straffpåföljd. Myndigheterna står till och med och tittar på när kriminella gör sitt kriminella jobb.

DET John, är ditt Sverige, och så vill du
utöka den där svenska profilen - medan övriga världen skrattar åt dig och dina kommunist polare som vill ha in allt drägg i Sverige.

Det handlar inte om hur du skall spöa invandrare som inte sköter sig, det handlar inte om att analysera skol- och förortsproblem, det handlar enkelt om att ta de där tvärskallarna i örat och lära dom hyfs. Så enkelt är det. Men vi vet redan att invandrare vill inte ha svensk hyfs, de vill ha hyfs enligt Islam. Så, det handlar inte om hur Sverige skall analysera och vad som är rätt i Sverige eller fel kring invandrare. Det handlar om i vilken form Sverige skall får bort islam och muslimer ur Sverige. Dina invandrare skall absolut inte komma till Sverige och deklarera som storkäftiga islamister att en svensk polis kommer att dö. Det är sant att alla poliser kommer att dö, och så gör alla islamister. Är det ett hot eller ej? Men dina polare sa att nu var det deras tur att döda. Då faan skall dom ut, fort....

Om du stoppar trosor eller vedklabbar i avloppet, då får du problem. Vad gör du då? Jo, du tar bort trosor och vedklabbar.

Det kallas logik, man tar bort anledningen – orsakerna - till problem.

Alltså: John Hörnquist, ta bort invandrarna, så kan du sova lugnt och Sverige blir av med problem.

Så enkelt är det, inser du inte det, skall du snarast avliva ditt politikerliv. Du försöker låta som om du var någon att räkna med, men du bekräftar bara att det du gör och säger försämrar situationen i Sverige. HUR faaan kan du säga att Sverige skall släppa in och ta hand om fler sådana här kriminella, mördare, våldsmänniskor, hedersmördare, våldtäktsmän och upploppare, eldtändare och stenkastare? Du har det som politik. Då är du med största möjliga sannolikhet galen och gör tvärt emot vad Sveriges befolkning vill höra av politiker. Men du är så enfaldigt politiskt fanatisk att du begriper nog inte vad folk säger, och definitivt så förstår du dem inte. Så, varför finns du? Fuck Off...................

PS
När polisen inte kan göra sitt arbete, när brandkåren inte kan utföra sina arbetsuppgifter, när vem som helst blir skjuten på öppen gata, när muslimer gör vad faan de vill och islamister lär sig att spränga med Sverige som bas, DÅ JOHN Hörnquist – KOMMUNIST – Då skall du hålla käften.

Vad säger Jonas Sjöstedt om kollegan John Hörnquists kåseri?

Vad säger Miljöpartiets Åsa Romson och Gustav Fridolin om kommunistens åsikter? Förmodligen ingenting eftersom Åsa och Fridolin säkert kan tänka sig att jobba med kommunister, bara de får liten möjlighet att hålla gångjärnen öppna till maktens korridor.

Vad säger Expos Mona Sahlin om kommunistens kåseri? Svaret är givet. Mona vill ha in så många mördare och våldtäktsmän som möjligt, de förfinar ju vårt liv som Bengt Westerberg brukade säga och med hedersmord så blir Mona Sahlin nöjd, då får Sverige och svenskar lite kultur också, Mona säger ju alltid i olika sammanhang att svenskarna har ingen kultur, nu med hedersmord får Sverige och Mona Sahlin in lite kultur á la hedersmord, då blir Sahlin nöjd och glad.

Vad säger socialdemokraten Carin Jämtin
om kommunistkollegans åsikter i sitt kåseri?

Förmodligen håller statsministern Fredrik Reinfeldt med sin kommunistkollega John Hörnquist.

Förmodligen håller statsminister Fredrik Reinfeldt med miljönuppan Åsa om kommunistpolarens åsikter, Fredrik säljer sig nog hur som helst.

Förmodligen har menlöse vänsterFredrik som statsminister redan i hemlighet bytt sin tjänst mot kommunistJonas jobb. Jonas jobb blir ju kvar, medan Fredriks försvinner, så Jonas får nog en portionkorruption som heter duga, för att manövrera Sverige till hamn med bottenmoderater som ursäkt. Men DU John Hörnquist, du står utanför alla andra, DU är bara dålig………………………Hälsa alla före detta kommunistpolare i Husby-Akalla.

PS När Bloggen som vanlig svensk insåg vad som var på väg för många år sedan, då lämnade Bloggen, föräldrar och barn och barnbarn sina lägenheter. Alla flyttade till Korpilombolo, där fanns inga invandrare.
Samtliga normalsvenskar tyckte att de där som kallas tant Mauds Nybyggare – de människorna uppträde och betedde sig inte som människor. Så enkelt är problemet, men det förstår inte du John Hörnquist. Den dag invandrare är som vanligt folk i Sverige finns inga problem, varken för svenskar eller invandrare, men det kan du inte begripa. Under tiden bör Sverige, precis som en känd sångare sjöng en gång:  - Det är bara att bunta ihop dom---------tja och dumpa i Medelhavet? Det är ganska varmt vatten där. Vad säger du?
Du infantila och verklighetsfrämmande John Hörnquist?















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.