tisdag 14 maj 2013

.Så var det dags igen - Åsa med Fridolin lägger fram fantasigagg och framtidsbubblor, utan verklighet och så gömmer de verkligheten.


 

MP vill att vi ska jobba mindre – Åsa och Fridolin med sina höga löner betalar, och i övrigt betalar Miljö-mupparnas partikassa.

Miljöpartiet vill ha en ny arbetslinje.

Jobba mindre, lev längre.

– Härligt, äntligen en fin vits från MP! Men vem skall betala det nya livet med kvalitet?

 

De flesta i branscher av olika slag menar att alla måste jobba mer, precis tvärtemot vad MP säger. All politisk konkurrens kräver att vi jobbar mer, då går populisterna Åsa och Fridolin och säger tvärtom, att vi svenskar skall jobba mindre.

 

Därmed tror Åsa och Fridolin att dom gör ett smart drag – det låter trevligt att slippa att jobba……….

 

- På de meningarna får vi en massa röster, flinar Åsa och Fridolin.

 

Vi svenskar måste dock arbeta mer för att Sverige ska klara av framtidens stora utmaningar, och särskilt gäller det att fixa skattepengar till att försörja det enorma antalet analfabeter som Åsa och Fridolin redan har skeppet in till Sverige. De stora hordarna analfabeter är på väg.

 

Lena Melin skrev ett informativt reportage i Aftonbladet om Miljöpartiets planer. Det repet gav Bloggen inspiration att skoja till om Miljöpartiet på personligare plan än det utmärkta innehåll som Lena Melin presenterade, ändå är också Bloggens text som egenskriven av största allvar i sig.

 

På Miljöpartiets kongress ska man
nu ta ställning till partistyrelsens
arbetsmarknadspolitiska program.

– Vi behöver en ny arbetslinje, säger Gustav Fridolin. Regeringens arbetslinje, som går ut på att göra det lönsammare att jobba och dyrare att inte göra det, är gammalmodig, hävdade Fridolin.

Hur kan en liten ung gosse säga så utan erfarenhet att jämföra med? Gammalmodig? Vad är gammalmodigt för Fridolin?

MP säger sig också kunna bjuda på harmoni mellan jobb, skola och klimat….
Allting skall MP skruva till. Oftast presenterar MP starka katastrofer, om skolan, klimatet, jobb och livet, allt går mycket snart åt helsike enligt miljö mupparna, men aldrig sker något enligt profetiorna som MP presenterar.

Tänk att MP skall stoppa sin krokiga droppande kran i precis allt och alla samhällsfrågor, fast dom inte ens duger till att lösa lokala miljöproblem som de borde vara lämpade för.

När skall svensk politik enligt lag kunna sätta stopp för omogna, okunniga, olämpliga, drömmande varelser som inte har med varken politik eller annat att göra, förutom deras egen livsbubbla i deras egen lilla himmel.

Svenskarna ska kunna jobba mindre än i dag, säger Fridolin med sällskap.
 
Miljöpartiet vill skapa möjligheter att sänka arbetstiden och fixa balans mellan arbete och fritid för alla.

Bäste Åsa/Fridolin. Alla era invandrare har redan bara fritid. Svenskarna är dessutom less på att betala för analfabeter som kommer till Sverige och tycker och inser att dom får leva i ett Paradis.

Om nu svenskar skall arbeta mindre eller inte alls och få mer fritid, som era invandrare redan har fullt av?
Hur skall invandrarkostnaderna betalas?

I MPs aktuella nyförslag återinför MP friåret. Det innebär rätt att vara borta från jobbet i upp till ett år med låg betalning. Om nu arbetsgivaren tar en arbetslös i stället.

Jamen Herregud Åsa!

Nu har du riktigt kommit på Den Svenska Slutliga Lösningen!

Svenskarna lägger sig under friåret på Mallorca och du Åsa med Fridolin organiserar era invandrare som givetvis är arbetslösa som inhoppare för svenskarna! Vilken kanongrej! Invandrarna har ta mig faaan rätt! Sverige är ett Paradis!!!!!!!

Att sedan Herr Gustav med tant Åsa skall ge föräldrar mer betald barntid, är väl bara bra och fint tänkt, och vill föräldrarna inte arbeta så mycket, som de kanske egentligen kan, så skall de slippa jobba ändå, utan att förlora pengar i stort.
Allt för livskvaliteten!

Och vem skall betala för all den där förbättrade livskvaliteten?

Jo, det skall givetvis invandrarna göra! Varje invandrare kostar säkert en miljon kronor om året. För varje höjning av livskvaliteten som kostar en miljon, som Åsa och Gustav vill ge svenskar, så skall den svenska miljonen kvittas mot kostnaden för en invandrare, som därmed får äran att återgå till sitt hemland.

Det är ju alldeles fantastiskt vilken  smart ny arbetspolitisk ekonomi som Miljöpartiet nu presenterar!
Varför har ingen pratat om den tidigare? Sådan fin logik skall nu Miljöpartiet ta ställning till under nästa stormöte…………som väl sker i någon slags drömliknande bubbla.

I alla sammanhang enligt statistik och offentlighet så snackar Miljöpartiet bara exkrementer, år efter år och nu blir det värre än vanligt på kongressen. Finns ingen politisk möjlighet att stoppa de här varelserna som bara förstör skattepengar med en massa löst dravel?

När all offentlighet visar att Sverige bör jobba mer så säger MP tvärtom. Och behovet av att jobba mer, det har MP skapat på grund av sina kompisar från världens olika hörn. Åsas och Fridolins internationella goda vänner kostar Sverige bara pengar.

Lena Melin på Aftonbladet skriver som här citeras: ”Jobba mindre, lev längre. Men vem betalar? Sannolikt de stackars satar som är dumma nog att vara kvar på jobbet och betalar sin skatt”.

När Lena Melin skriver så, då borde Åsa och Fridolin ta sin pung med bonus och dra.

HerreJösses, de här människorna är enfaldiga infantila drömmare som gaggar smörja. Måste vi verkligen acceptera en sådan politisk samling som bara kostar pengar och en samling som dessutom bara skapar mer utgifter med sina globala vänner som inte ens kan läsa svenska. Kommunisten Hermansson sa en gång om kommunistpartiet: Det får vara nån jävla ordning med kommunister också.

Byt ut kommunistordet mot miljöpartister.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.