torsdag 9 maj 2013

............Medborgare----------hoppa av skutan innan den går under!!!!!!!!!!!!

 

Här några rader om Gävle kommun och lokalblandad politik, särskilt aktuell just nu, i debatten som Arbetarbladet givetvis inte kan drömma om att publicera rakt av utom att möjligen lyfta ur ett ord eller två och göra parodi på det lilla urvalda, men inte ens det kommer Arbetarbladet att göra. Så, varför är Arbetarbladet så diskriminerande och rasistiskt i sin attityd? Varför tror Arbetarbladets personal att de skall ha bättre omdöme än andra svenskar? Är det inte sådant som kallas i politiska kretsar fascism och i psykologiska sällskap narcissistiskt? Kanske är personalen både narcissistisk och fascistisk på tidningen Arbetarbladet. Arbetarbladet ägnar sig ju åt skälvutnämning och ratar övriga. Men kanske är allt så enkelt att den nuvarande attityden samlas under PK-maffian, och maffiosos har ju alltid styrt med hårda nyper. Så är det nog, Arbetarbladet vill styra övriga världens medborgare. Men.........................i.....
Ett land där det inte lönar sig att arbeta, ett land som inte försörjer sina pensionärer, ett land som prioriterar invandrande främlingar, jämfört med nationens medborgare, ett land som lagligt kallar analfabeter och nytillkomna för medborgare utan prövning, ett land som enligt socialdemokratisk utbildningsansvarig ger icke svensktalande individer rätt till studier på avancerad nivå, ett land som flyttar upp analfabeter genom det svenska skolsystemet utan krav på kunskap, landet där gamlingar måste ligga i nedpinkade blöjor i brist på pengar och personal, där äldre aldrig får andas frisk luft i brist på pengar, och skolbarn trängs i för stora klasser, ett land som inte inser att alla miljoner och miljarder som i dag går till kostnader för invandrare, borde gå till Sverige, det landet skall inte äga makt och ära som nation.
Med andra ord:
Kicka Reinfeldt med bihang, miljöpartiets lille gosse Gustaf och Åsa och alla andra miljömuppar in i rymdens oändlighet, kicka socialdemokraternas härskarfascist Mona Sahlin med följe, likväl hennes skolrepresentant Baylan Ibrahim, som enbart ser analfabetiska invandrarungar framför sig utan krav på kunskap och gensvar, och förpassa den gamle nollan till minister Bengt Westerberg, ut i rymden, där det liksom inte finns någonting. KD och C har aldrig levt i verkligheten, liksom vänstern, och det är lite synd, egentligen. Mycket sunt förnuft finns i de små. Som sagt: Landet Sverige är i sig en pseudonation. Sverigelandet bryr sig inte om sina medborgare, det prioriterar utlänningar, landet Sverige avsäger sig svenskar. Därmed kvalificerar sig inte namnet Sverige som nation.

MEDBORGARE:
LÄMNA DEN SÅ KALLADE NATIONEN!
SVERIGE VILL INTE HA DIG som svensk!

Staffan Heimerson i Aftonbladet krönikerade om Europas rörliga människor, här får han ytterligare en anledning och förklaring till att folk rör sig. Och vad säger kommunstyrelsen i Gävle kommun? Vad säger Gävle? som kommun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.