torsdag 23 maj 2013

....................Om Fredrik får sina partikompisar att hoppa i Östersjön och Fredrik stoppar en handgranat i mathålan innan han överlämnar Sverige till polis och militär, så kanske Sverige har en chans.....


 

 

 

Brandkåren kan inte utföra sitt arbete på grund av invandrare, poliser skadas i tjänsten på grund av invandrad aggression, zigenare plockar ut pengar från Försäkringskassan utan att FK får kontrollera om folk från till exempel Rumänien har rätt att kräva ersättning, nu skall alla kriminella slippa betala mer än 50 kronor för samma service som svenskar betalar med tusentals kronor.
 
OCH så säger statsministern att han vill inte att polisen skall bli tuffare. OM varje moderat lämnar Sverige och innan de hoppar i Östersjön så avlivar dom en invandrare, eller så säger statsministern till polisen att gör vad ni skall…………….och vill….och så stoppar Fredrik en handgranat i sin trut, så blir Sverige lite mer sig likt om en tid.

Ni är så förtvivlat korkade att folk på gatan blir hysteriska när man pratar om er i ledande ställning, folk blir förtvivlade, och vi kan inte göra ett skvatt mer än att höra en naivt korkad Fredrik säga att polisen skall ligga lågt. När hela normala Sverige säger tvärtom. Vi begriper liksom inte, inget förnuft, ingen logik, här går invandrare på gatorna och säger att nu är det vår tur att döda, och regeringen gör ingenting, med Fredrik i spetsen.

Vi begriper er inte…………för all del, ni vill helt enkelt inte vara politiker längre, och ni ger röster till dom ni minst av alla vill ge röster till och ni begriper tydligen inte vad ni gör genom ert beteende som politiker. Ni gör bort er år efter år. Det var två, tre år sedan folk började säga att moderaterna gräver sin egen grav. Insåg att moderaterna saknar förnuft och logik, och nu har allt besannats. Hur kan ni vara så korkade? Som sagt, ni vill inte vara med längre, så enkelt är det. När moderater säger att man hellre jobbar med kommunister, än ett parti som snart hela Sverige ställer sig bakom, då är det fel på moderater, inga andra. Varför lämnar ni inte Sverige? Det vore lugnast för alla.
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.