måndag 27 maj 2013

.......................Cannabis åt folket-----centerpartister bort från folket.

 
Nu när Centerpartiet önskar det svenska folket god fortsättning och ett gott liv, genom att bjuda på fri cannabis, så är det väl lika bra att dra allt sådant rätt över i samma svep. Globalt finns massor av lätt njutna matrester och mediciner av olika sorter som säkert passar in i Centerpartiets fria medicinering som cannabis. Till exempel sörplar ju folk i Argentina ur den här kalebasskoppen dygnet runt, särskilt när det är lite kyligt i det sydliga landet, då går de små pottorna med sin soppa i, laget runt, på bussar på biografer och därhemma. Den Argentinska modellen passar säkert in i Annie Lööfs husgeråd därhemma. Den där långhåriga blondinen skall man ju inte ifrågasätta, hon sörplar nog  i sig vad som helst.

 
Detsamma med betelnötter, är det något som tuggas i Stilla havets övärld, på Nya Guinea och lite överallt i de där trakterna så är det betel. Och visst, en grej liknande cannabis, det också, och hur allmänt använt som helst. Man krossar bara betelnötterna, blandar med lite hokuspokus och så är det som starkt kaffe, använda av kontorsbruttor, politiska höjdare och gatusoparna. Allt för trivselns skull. Visst passar beteltugget in i Centerpartiets cannabisnjutning????????????
 
 
 
Två slutna mayaindianers lerpipor, de går säkert att fixa så Centerpartiets medlemsansvarige kan fylla piporna med något gammalt indianskt, som dessutom säkert påminner om CannabisCenterns populära njutningsmediciner.
Kan köpas  i Mexiko.
Tja, se där, tre olika typer av den globala marknaden som Centerpartiet önskar åt det svenska Cannabisfoket.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.