måndag 13 maj 2013

......Avlivning och missuppfattning skapar kaos...............hos V och myndighet.




Justitiemord på gång?

Hot är allt vanligare i olika former och bland allt fler yrkeskategorier - det verkar så i alla fall.

En dam som sitter i riksdagen för kommunisterna (V) har polisanmält ett dokument som nu har börjat kallas hot.

Ulla Andersson (V) har polisanmält en video som hon tillskickats och som visar en avrättning, med enligt varierande media bifogade ord: ”Så här blir det om det fortsätter”.

Tja, innehåller kan onekligen tolkas som allt möjligt. Mest förefaller videon visa ett dokumentärliknande innehåll. Och närmast förefaller det som om debatten kring vänsterdamen Ulla Andersson handlar om vänsterpartiets krav på öppna gränser för muslimer och islamtrogna mäniskor, som Ulla Andersson hävdar skall få rätt att komma till Sverige hur som helst och utan kontroll. Redan nu har islamister och muslimer börjat kräva sina egna våldsfärgade lagar och straff för "otrogna", och trosfränder skall straffas med sharialagar - det är ytterst blodiga lagar. Muslimska Brödrarskapets ledare lär ha sagt inför spridningen av islam i norra Afrika att muslimer som tar över regioner skall ta det lugnt med att helt införa sharialagar - så folk får tid att vänja sig.

Bloggen tror faktiskt på att någon har skickat en avrättning på video för att visa Ulla vad som kommer att ske i samhället om Ulla och (V) får som dom vill med fri invandring. Då kommer sharialagar att inrättas, då kommer det att se ut som det förmodligen gör på den video som Ulla Andersson fått se, att filmen skall visa vad som kommer att hända med privatpersonen Ulla verkar inte vara relevant tolkning av videon. Det finns ingenting som säger att så är fallet.

Med andra ord - kanske visade filmen som kommunisten Ulla Andersson fick ta del av just vad som kommer att hända med svenska medborgare om det blir som (V) och Ulla Andersson vill i framtiden. Ordvalen i bifogad textremsa tyder på det, snarare än ett personligt hot till Ulla.

Tänk om hela "hot"-debatten har en sådan enkel bakgrund??????????????

Missförstånd som hotdebatt.













.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.