fredag 31 maj 2013

...Daniel Swedin - en katastrof för Sveriges framtid, men typisk person på Aftonbladets hycklerisida.


Man måste ge invånarna ett lokalt ägarskap över frågor som rör det egna området. Kanske bör man också överväga att göra stadsdelsnämnderna direktvalda för att få lokalpolitiken att komma närmare vardagen. Så tycker den kommunistiska ledarskribenten Daniel Swedin på Aftonbladet.

Jaha, och därmed skall islamister få regera som de vill i förorterna, införa sharialagar bäst dom vill, mörda normala svenskar, slå ihjäl svenska poliser efter eget önskemål, som dom redan hotar att göra, och propagera för hedersmord bland de som tycker om hedersmord.

Så vill Aftonbladets ledare Daniel Swedin ha det i Sverige. Demokrati, storsinta val i demokratisk anda – sånt tycker Swedin inte skall ha plats.
 
 
 
Så blir det nog också, med nuvarande politiker.  SÅ – goa svenskar – sluta diskutera – finns inget mer att analysera – det finns en liten båt som knappt flyter, med namnet Sverige, och
hoppa snabbt som tusan medan relingen ligger över vattenytan, så får Daniel på Aftonbladet leva vidare med sina mördare, terroristislamister och ociviliserade varelse i allmänhet………han får säkert sällskap med Fredrik Reinfeldt och Fredriks team med Ull- och Fårskallar och Billnäbbar, dom sitter i samma båt, och glöm inte Åsa Romson som då får sina kära och nära i båten och alla kommande farsor till Åsas blivande barn som säkerligen blir något spännande främmande. Och så klart, glöm inte Jonas med sina kommunister.
 
Vi normala sitter utanför och tittar på det sjunkande eländet som kallas Sverige, så länge det existerar……
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.