söndag 26 maj 2013

..............................FRÅN GÄVLEs horisont:::::::::::::::hedersmord eller ej, på samhället??????????????????? Jenny, Arbetarbladet?????


Du Jenny producerar alldeles för mycket av modell exkrementer.....som kåsör, ledare, tyckare och liknande eller vad du vill vara. Den enda förnuftiga jämförelsevis som Bloggen kan minnas är Ulf Nilsson, på Expressen, en man med livserfarenhet och sunt förnuft.

När debatten gick hög om hur att hantera kriminella sa han: har vi buset i fängelset så vet vi åtminstone var dom är. Det är det enklaste med tanke på invandrare och Husby. Och dina, Jennys, samhälls kommentarer i största allmänhet.

Samtidigt: Får du stopp i toaletten på grund av för mycket papper, då tar du bort papperet. Du tar givetvis bort anledningen/orsaken till problemet. Det är logiskt. Har du samhällsproblem tar du bort samhällsproblemets orsak. Det är logiskt.

Goe poliser, det finns skrivare i media som anser att ni skall involvera er och känna ansvar, men att delta i sociala experiment som regeringar startar, med oss medelsvenssons, det har polisen ingen anledning att involvera sig i. Inför regeringarna som är och har varit, är vi medborgare pjäser att leka med. Polisen skall inte leka med sina medborgare.

Alltså: tar Sverige bort orsaken till problemen som oundvikligen är invandrade främlingar, så återställer sig Sverige till normala omständigheter.

Alltså: DU, Fredrik, statsministern! Vill du ha tillbaka ett Sverige som det var? Fina skolor, bra sjukvård, ett fungerande socialt system, eller vill du att den här utvecklingen fortsätter? Ett samhälle där man stänger bibliotek och annat på grund av att samhällets pengar inte räcker.......
på grund av att våra pengar går till invandrade främlingar.

Välj, Fredrik, och vi medborgare säger: tar man bort orsaken till problem så blir det bättre, alltså behöver vi skicka hem invandrare till olika länder världen över.
Vad säger du Jenny? Visst är raderna logiska?














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.