onsdag 22 maj 2013

.......Kommunisten Jonas Sjöstedt..........Det brinner just nu också i Ringkeby..... Du bor väl där???? Bland dina invandrarpolare? Vad gör du för att släcka elden?????????????





Till Jonas Sjöstedt, kommunist, med fascistplaner för Sverige.
Varför går du inte med mask för ansiktet och tänder eld på bilar och slår sönder fönsterrutor i Husby? Nu också i Rinkeby? Så här lite senare på natten.
Tja, du behöver inte, du har andra som gör det åt dig.

Du Jonas är nog ett rejält rasistsvin som hatar svenskar och Sverige, vore du inte det, så skulle du vägra att släppa in sådana här våldsmänniskor som i Husby, till Sverige. Hedersmördare och kurder, mördarnegrer, våldtäktssomalier, islamistiska terrorister – alla skall få komma till Sverige, enligt dig, men innan dess……även svenskar tappar tålamod, och dom lär sig allt mer -----som av Husby och dina polare.

Du Jonas, verkade vara en slags hederlig schysst snubbe när du anlände, men nu, som du säkert kan inse, är du en förbannad tvärskalle som rasist och terrorist och svenskhatare. Du har inte större rätt att leva i Sverige än dina invandrarpolare som våldtar, spränger bomber och terroriserar svenskar och Sverige. Vore jag du skulle jag se om mitt hus, precis som i Texas, där är var mans hem ens egen borg..........

Men det där är du för fanatiskt politiskt galen att inse, att du själv representerar galenskap.
Så Jonas.
Det bästa du kan göra för Sverige, som du ju arbetar för, med en kapitalistisk lön – det är att du hänger dig.
Saknad av ingen………...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.