lördag 11 maj 2013

.............................Centerpartiets bonnungar vill tända på som gamla bönder och ha kultur som Mona Sahlin saknar.


 

 

Jaha, så nu skall vi få laglig och säkert också gratis hasch, om det gamla bondepartiets ungdomar får som de vill.
 
Annars hungerstrejkar de säkert och då rusar Fredrik till bondefolkets barn och bjuder på både tändstickor, så ungdomarna kan tända på, och på samtalsterapeuter när barnen sedan ligger på sjukhus.

Att Centerpartiets barnavdelning vill göra cannabis till laglig odlingsgröda är väl inte så konstigt. Cannabis och vallmo är mer inkomstgivande än potatis och hö. Det vet väl alla! Och böndernas ungar vill säkert inte vara bonnadrängar till sina farsor. Men något måste de väl göra, och att sitta på höskulle och tända till med cannabis är väl inget dåligt alternativ???? 
 
Livskvalitet kallar säkert dagens politiker kravet från Centerbarnen. Och då anpassar sig ju svenska centerpartiets barn till de somaliska invandrarbarnen som tuggar khat sedan urminnes tider – även i Sverige, fast det är olagligt.

Det var faktiskt en gång en svensk lärarinna som undervisat barn i alla sina år men nu, när hon fick klasser med somaliska barn vågade hon inte längre gå till skolan eftersom de här ”barnen” från Somalia satt och tuggade khat under lektionerna, rektorn på skolan gjorde inget åt det och somalierna blev aggressiva och mentalt påverkade av allt khat de tuggade under skoltimmarna, så den här gamla lärarinnan, hon tog sig extra tidigt till pensionen, eftersom hon blev rädd för att gå till sitt svenska dagliga arbete TY, Sveriges politiker kräver ju att svenskar skall anpassa sig till invandrarnas fantastiskt fina och kulturella vanor de för med sig till Sverige.
 
Glöm inte att Mona Sahlin en gång sa i en turkisk tidning att Sverige och svenskar har ingen kultur! TÄNK DIG, att Sverige nästan fick en statsminister som tycker att det land hon skall regera över har ingen kultur…………….

Men om nu centerpartiets barn får som de vill blir hela Sverige ett khattuggande folk, och då blir säkert Mona Sahlin nöjd, då har svenskarna skaffat sig en kultur, och då gör svenskarna som Bengt Westerberg ofta sade: vi svenskar bör lära oss av invandrarnas trivsamma och färgrika kultur, då blir det så vackert på Hötorget, sa invandrarministern.
 
Och när vi svenskar anpassat oss slipper vi gamla svenska kärringar som inte vill undervisa färgstarka, narkotikapåverkade khattuggande somalier och liknande i skolan.
 
Då blir väl Centerpartiet och Fridolin och kommunisterna glada?












 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.