lördag 18 maj 2013

..........Ha lite kul.........Gift dig med ett flickebarn.......åk till Afganistan! Vill du ha kul? - Åk till Afganistan - stena en våldtagen!!!!!!!! Sådana regler gäller och så tycker parlamentet i Kabul och Gudrun Schyman och Fredrik Reinfeldt ställer upp på islamisternas regelverk. Skall svenska pengar gå till sådana människor?......Tja, får Gudrun Schyman och Fredrik Reinfeldt bestämma, skall så vara.


 

 

Parlamentet i Afganistan vill inte:

förbjuda att små barn blir bortgifta.
 

Parlamentet i Kabul vill inte:
 
förbjuda möjligheten att sälja och köpa kvinnor.


Parlamenet i Afganistan vill att:

Kvinnor som våldtas skall dömas för otrohet.



Ändring av lagarna skulle bryta mot islams regelverk och moral.



Det är sådana människor, som Annie Lööf i Centerpartiet och  Åsa Romson och Gustav Fridolin i Miljöpartiet och så alla kommunister i vänsterpartiet med Jonas Sjöstedt i spetsen, vill släppa in i Sverige utan förbehåll!!!!!!!!!



Och så Sveriges statsminister…….
 

Det är för jävligt……….

Hur skulle det vara om Gudrun Schyman för en gångs skull gjorde någon nytta med sin feminism och åkte till Afganistan och eldade upp alla svenska biståndskronor som korrumperade parlamentariker i Kabul får av svenskar, svenskar som inte vill ge islamister en enda krona i Kabul. Hur skulle det vara om Schyman visade lite moral…….men det har hon aldrig gjort och lär inte agera nu heller. Gudrun struntar i fruntimmer i Afganistan. Bara Gudrun får lika många kritstreck i sin kostym som alla andra modelldirektörsmänniskor……………








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.