torsdag 16 maj 2013

........Frändens Johanna i Aftonbladet---------------vad ville du säga då? I Tystnadens Rike?


 

 

 

Johanna Fränden försöker i sitt kåseri i Aftonbladet vara lustig och dra paralleller med verkligheten. Men det går dåligt när Johanna försöker vara putslustig i svenskars namn i samband med att kvinnor bär burka i Sverige.

Så här skriver kortfattat Fränden:

Stor del av svenskar tycker förbud mot plagg som täcker ansiktet vore på sin plats.
 
( Ja, det är så att vistas Johanna i ett land där man normalt bär burka etc så får Johanna inte visa sig ute på gatan utan något slags förkläde över ansikte och kropp. Om Johanna inte bär vad regelverket befaller, kanske hon stenas? Alltså skall Sverige införa strikta regelverk kring koder för klädsel enligt svensk moral och uppträdande. Bryter någon mot de klädesreglerna skall man straffas. Vi skall ju vara lika, vi har samma värde och skall värderas likadant.)

Så fortsätter Johanna:

Vi ser ju på dem hur förtryckta och passiva de är.
 
(Där gör Johanna en riktigt stor svensktypisk feminist- miss. Muslimkvinnorna kräver ibland att få bära burka etc. De har mängder av fristående påståenden som försvarar kvinnornas rätt att bära burka och liknande. Kvinnorna har massor av argument för att fortsätta bära dessa plagg.)

Hur kan då Johanna säga att
”vi ser på dem hur förtryckta och passiva de är”,
när tjejerna själva vill ha sina muslimska klädesplagg i gymnasier, på förskolor och som bussförare?

Då är svaret att islam styr och ställer i dessa kvinnors hjärnor. Religion skall inte bära skuld på människors hjärnor, i alla fall inte i Sverige.

Vore det inte för islam och muslimsk styrning skulle Bloggen säga att det är skitsnyggt när en muslimsk kvinna i sina bästa år klär sig i moderiktigt arabsnitt och klädesplagg. Många är fruktansvärt vackra och har en medvetenhet i sin klädsel som alls inte alla västerländska kvinnor har.

 

Den moderiktiga kvinnan finns i arab- och muslimska länder precis som i västerländska. Bloggen undrade en gång hur mannen kan se hur tjejen ser ut? Du vet ju inte alls om hon är ben-get som en smalis eller helfet som grisen? Jo, jo, sa den arabkamraten. Man lär sig det där. Det är som om man ser igenom kläderna även om de hänger som en säck…………..

 

Burkan, och så alla andra muslimska tygtrasor som hänger och slänger runt muslimska kvinnans kropp. Allt det skall förbjudas i Sverige. Muslimska tillbehör för kvinnan, passar inte in i Sverige, lika lite som svensk kortkort-kjol passar in i arablandet. Där stenas kvinnan i kortkort, och i Sverige skall man stenas för burka. Lika för lika, samma värde, mot samma värde, vi är alla lika värda.

Muslimerna vill ha sina sharialagar redan nu i Sverige. Så låt dom själva leva efter sina egna lagar. Stena burkabrudarna.

Så drömde också Johanna Fränden: Hon hamnade i läge så att hon var tvungen att lämna sitt land. Johanna var tvungen att gå över gränsen till grannlandet. Det var inte långt, bara tjugo - trettio mil att vandra. Och Johanna var väldigt van att gå, hit och dit. I grannlandet var det lugn och ro och inget krig, så Johanna fick en vardag med mat, och solen lyste. Alla var glada och snälla och gick nästan utan kläder. Det tyckte Johanna var lite krypigt. Hon var inte van att gå naken. Men så tänkte hon att de här människorna som bor så nära mig, de bor bara några timmars gångväg från mig i vanliga fall. De har inga kläder alls, men jag går med bylten surrade runt kroppen och jag måste ha ansiktet täckt av tyger. Varför är det så annorlunda, tänkte Johanna när hon satt vid bybrunnen och sällskapade, med alla andra kvinnor som stod där för att ta hem vatten för dagen, från brunnen till sina hyddor. Jo, tänkte Johanna, de här kvinnorna i mitt grannland, de är ju inte muslimer, de tror inte på koranen. De är ju rena svarta negervildar! Att det finns sådana visste inte Johanna. Hon är ju själv av en bättre sorts människa, inte neger, usch då, savages, så säger vi om negrer, tänkte Johanna.  Så gick det en vecka och bytanterna blev förnärmade och sa till Johanna: Vem tror du att du är? Varför skall du vara märkvärdigare än oss andra i byn? Så tog de en dag tag i den ditvandrade Johannakvinnan och slet av henne alla trasor och för den delen trosor, ty sådan lyx hade aldrig granntanterna, som hon släpade på, runt sin kropp. Vi skiter i om du tror på Koran eller Muhammed eller någon annan, du skall göra som vi gör och klä dig som vi klär oss. Så är kulturen i vårt land, sa bytanterna och männen stampade enligt sed i marken och stötte med spjuten för att tala om att de håller med sina kvinnor, i bakgrunden.

Då vaknade Johanna Fränden i sin dröm men minns att hon tänkte, innan drömmen gav sig av, att här gäller det att anpassa sig. Just så, är verkligheten över hela världen. Man måste anpassa sig.

 

Det gör flyktingtanten också som går in över gränsen från Somalia in i Kenya, Uganda eller Etiopien. Det tar inte många dagar innan hon inser att det duger inte att vara så tydligt muslim som hon är hemma.

I flyktinglägren våldtar somaliska män sina somaliska systrar på flyktväg. De kommer till flyktingläger som skapats på grund av somaliernas galna beteenden, och där släpper alla koder kring burka och allt annat. I lägren som är fulla av somalier är alla som vilddjur. I grannländerna är omgivningen tydlig: passar det inte så stick! I grannländerna går lokala kvinnor barbröstade sedan småbarnstiden. Där går man med höftskynken och där leker alla barn upp till puberteten precis som de vill.

Du Johanna verkar vaken, kanske din nya miljö redan är tråkig, omväxling förhöjer livet, som Bloggare vet jag vad jag säger i den här saken. Du skulle nog tycka upplevelsen vara intressant. Vi kan sätta ned oss med helikopter i byn som i raderna ovan, byn känner Bloggen sedan förr, med helikopter tjänar vi en massa tid och slipper jävlas med landrover och slita fotsulor. Vad säger du? Skall vi dra? I jämnlikhetens namn och för den sanna verklighetens skull och i globalitetens sak, så har du väl ingen svårighet i att få farbror Jan att pröjsa notan!!!!!!!!!  Och bättre repmaterial lär han ju inte kunna få på temat burka etc…………..

PS

Den här vanan som Johanna betraktar som obekväm, att gå nästan naken, den är verklig.

Bara några tiotal mil från de burkade damerna så framstår livet som naturligt med bara bröst, hängande penis och fjädrar i håret med stinkande getfett i hårslingor. Det du Johanna Fränden, det är så enkelt – anpassa dig så går det bra. Och framför allt – du retar inte andra…………..Och passar det inte att anpassa sig, så dra……..snabbt.

Så borde det vara också i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.