lördag 11 maj 2013

............Chefredaktör Nordström - Arbetarbladet - farlig för yttrandefriheten, särskilt på Arbetarbladet.



Herr Chef Nordström i Arbetarbladet fortsätter att hänga sig själv med ologisk logik.

Han ger några infantilitetskommentarer till en insändare som säger mycket tydligt att det är just Nordströms attityd, att han anser sig vara bättre än andra, vara klokare än andra, som ligger till grund för läsares missnöje eftersom redaktören döljer mycken sanning.

Att insändaren menar det, begriper varje normal läsare, men inte chefredaktören Nordström.

Vi läsare och medborgare vet att tidningar inte skriver sanningen annat än när det passar redaktören. Då svarar chefen Nordström på Arbetarbladet precis så, som man väntar sig, för han säger att han begriper ingenting av vad insändaren vill. Och så tramsar chefen bort sig i irrationella meningar som gör att insändaren får "´Gó Dá Yxskaft" till svar från chefredaktören på Arbetarbladet.

Och Nordström avrundar precis som han förväntas göra. Han har själv inget att säga utan överlämnar ansvaret till en kollega. Och säger att Karin Petterson givit en bra kommentar i Aftonbladet:
"Det öppna samtalet hotas".

Ack så sannt!

Och kärnan är att det är sådana besserwisserfascister som Karin Persson med en mäktig tidning och så lilla Nordström i lillasyskonet Arbetarbladet som stryper folks åsikter, så att medborgarnas rätt till yttrande- och öppet samtal, den rätten stryps av Karin Petterson, Herr Nordström med flera i det svenska PK-landskapet.

Visst är det väl otäckt att en politiskt fanatisk grupp mediemänniskor skall få stoppa det öppna samtalet-----------
som Nordström och Petterson..............


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.