söndag 19 maj 2013

...Jan Helin - Aftonbladet - dold rasist, dold rasistagenda på sitt kontor?



Storfors och Jan Helin, Aftonbladets chefredaktör, vad har de gemensamt? Jo, allmänhetens intresse finns i båda fallen. MEN, Jan Helin är en hycklare, förljugen chefsredaktör och vill inte, nästan aldrig, ge svenska medborgare en hel sanning. NU i Storfors vägrar han att uppge vilken slags folktillhörighet som gör att Storforsmänniskor i Värmland går man ur huse för att rätta till sitt samhälle. DET tycker Jan H på Aftonbladet inte är av allmänt intresse!!!  Herregud viken förljugen tidning med sin chef.......Varken Aftonbladet eller Jan H borde få existera - verksamheten ljuger medborgare i Sverige, rätt i ansiktet eller gömmer fakta och sanning för medborgarna!! Herregud - vilken journalistik! Och SVENSKA JOURNALISTFÖRBUNDT - håller med Jan H, Herregud, vilken svensk journalistik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eftersom media i Sverige pixlar alla invandrare som begår brott och skriver aldrig ut folkgrupp när det gäller zigenare, så utgår nu alla läsare av Aftonbladet, så fattar alla dom som läser AFTONBLADET,  ATT DE DÄR MÄNNISKORNA SOM JÄVLATS MED SVENSKA MEDBORGARE I VÄRMLAND,  DE MÄNNISKORNA  I STORFORS ÄR ZIGENARE. VAD SKULLE DE ANNARS VARA FÖR SLAGS FOLK? BULGARIER? RUMÄNIER? LAPPAR? TATTARE? IRLÄNDSKA TRAVELLERS? INVANDRARE I STÖRSTA ALLMÄNHET?
Allt detta vet ju svensken, eftersom Aftonbladet för den politiken, så att svenskens konklusioner blir så där. Det är inte svenskens fel att han tycker och tänker som han gör när han läser Aftonbladet. Det är Aftonbladet som styr läsarens tänkande. Eftersom Aftonbladet hemlighåller fakta av allmänt intresse skapar chefen Jan Helin en situation som ger rasistiska åkommor, MEN Jan H är smart, så han sitter där i sitt redaktionsrum, är rasist av första graden, och spelar ut sin makt genom att dirigera korkade snälla naiva svnskar åt det håll Jan H vill. Han dirigerar svenskarna så de agerar rasistiskt. Sådan är nog Jan H på Aftonbladet. Jan H har en planerad agenda.
Därför skriver han inte att det är zigenare som skapat oro i Värmland. Om det nu inte är zigenare - så tror folk det, och att svenskarna tror fel, det är Jan Helins fel, som använder sin tidning för att skapa rasister. Kul och genial verksamhet som pågår
på Aftonbladet med den dolde rasisten Jan H i spetsen...........Vad säger Svenska Journalistförbundet????????????  Tja, ingenting, dom tycker väl heller inte att det är av allmänt intresse att läsare får veta fakta om det som skrivs i tidningar. Sådant är Sverige, läskigt eller hur??????????




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.