lördag 18 maj 2013

,,,,,,,,Den gode Virtanen är ute och seglar.......


 

”Du bestämmer om klassklyftorna ska öka”

skriver Fredrik Virtanen i sitt kåser i Aftonbladet!

Du Fredrik gaggar exkrementer, inget annat!

Du är inte kvalificerad att yttra dig  i frågan.

Virtanen fortsätter med sin exkrementproduktion:

 

”Klyftorna växer mest i Sverige”, skrek Svenska Dagbladets rubrik på förstasidan. Även relativ fattigdom ökar mest i Sverige.

Det är skamligt. Men det är ingen slump. Det är politik. Det är vårt val. De rikare blir rikare och de fattiga blir fattigare.

 

Du Fredrik – snackar skit!

Släng ut invandrarna så återvänder Sverige till gamla vanor. Och halkar inte ned på 14 plats. Skolgången återvänder till högre nivåer.
Allt vi behöver göra är att slänga ut eller få invandrarna att bli massutvandrare. Så enkelt är det. Du pratar om politik men det är inte svenska folkets val – som du skriver i ditt kåseri! Du är politiker, det är inte vi andra. Vi är vanliga svettiga som vill överleva och vara normala, det är inte du! Men vi kan inte få bli normala på grund av sådana populister som du och andra i din förljugna värld. Begrip det och skriv inte om oss som om du vore en av oss. ”Vårt val”, säger du, som om du vore en av oss. Förljugen skitstövel som presenterar dig själv i galet sammanhang, det är vad du är, en förljugen genuin skitstövel. Men det duger du aldrig till att inse. Så långt från verkligheten är du och din vardag! Packa och försvinn med alla dina invandrare så kan vi andra återta och leva som normala svenskar i ett Sverige. Då behöver du dessutom inte producera verbala exkrementer eftersom då kommer allt sjunkande att stiga, om du med dina invandrare försvinner. Finns det problem, tar man bort grundläggande anledningar till problemen, så enkelt är det.

Så, Fredrik, dra…….och ta dina invandrare med dig, så återställer du Sverige, det är väl det du vill? Eller snackar du bara skit då också? Och säg inte det är ”vårt val”. Du är inte en av oss, och blanda inte in dig med vanligt folk, och var hygglig och säg aldrig mer ”vårt val”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.