söndag 26 maj 2013

.Drömmande - partiet......DP eler detsamma som MP------borde vara militärpolis, för något miljöparti har vi inte och skall inte ha med sådana varelser som i Västerås.





När Miljöpartiet bildar sin majoritetsregering och ger oss en 35-timmars arbetsvecka, då har dom ökat arbetsveckan från 30 timmar till 35...............ujujuoj, vilken felberäkning miljö-ös-nupparna gjorde för några år sedan.

Och nu gör dom om samma bravur------- kalkylerar fel och gaggar som vanligt.

Oavsett om MP beslutar om 30 timmars arbetsvecka eller 35 timmars arbetsvecka, så blir resultatet att svarta Afrika kommer att exportera elefantkött till svenskarna som med 30/35 timmars arbetsvecka inte kommer att ha pengar att köpa mat för, och Fredrik och Gunilla kommer att bistå det svenska folket med elefantkött exporterat från Afrika.

Gunilla är ju Afrikaexpert och Fredrik han diggar ju jakt av olika slag, inte bara på svenska pensionärer, utan säkert också på elefanter, så Fredrik åker ned och skjuter elefanter i massor. Afrika exporterar kött och det svenska biståndet med Gunilla pröjsar notan så svenskarna får något att äta........

Well, well, mina goda vänner och medborgare - undvik den där patetiska modellen av Sverige - och hoppa av den svenska skutan i tid, gör det NU, så slipper vi uppleva den tragiska undergången...............Och så blir elefanterna kvar där de skall vara, i Afrika.


 
Här är statsminister Fredriks fotavtryck i Afrika, på förmodad jakt efter svenskar i allmänhet. Fredriks stora fot är som elefantens på bild, elfanter hörs sällan, syns ibland, håller tyst men sätter ett avtryck då och då, och gör inget väsen av sig, och glöms bort, försvinner in i den stora elefantdyngan, så varde bossen Fredrik...............
 
 

 
Här är bilden över hur afrikanska människor tränar sig i att exportera elefantkött till det svenska folket, eftersom den svenske statsministern har delat ut statskassan till andra folk, från andra delar av världen, så svenskar fick inget att handla mat för, svältande strejksvenska pensionärer finns det gott om, men inte svältande Afrikaner i Sverige.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.