torsdag 30 maj 2013

................Jonas Sjöstedts - kommunistens förljugna politik och inställning.





Jonas Sjöstedt står i Teve eller Expressen och säger at han blir ursinnig när han tänker på svenska politiker som låter det ske, som Jonas säger, och han pratar då om att banker och pengasystem och bankhantering etc får fortsätta som nu, och då säger Jonas att han är ursinnig, för det är pensionärer och folk som behöver skolor och samhällsservice som får betala.
Jojo, så säger kommunisten Jonas och då säger vi medborgare som borde ställa upp totalt bakom Jonas, som knegare och medellösa och vanligt folk med små inkomster, att: Jonas vi blir ursinniga när du låter dom fortsätta med denna totalt galna invandringsverksamhet som tar pengar från pensionärer, från oss arbetare i Sverige, du låter dom föra över statens inkomster som vi arbetare fixat fram till invandrarnas utgifter. Du Jonas låter denna invandring fortsätta som kostar dina potentiella valröster, vi arbetare - miljarder och miljarder. När vi svenska knegare behöver pengarna så skiter du i oss, dina tänkta röster i nästa val. Du får inte arbetarnas röster längre. Du fortsätter att ge våra hårt inarbetade pengar till invandrare som inte ens borde vara  i Sverige, men som är här på grund av dig......
Vad säger du Jonas - är det någon skillnad på din fascism (du bryr dig inte om vad det svenska folkets arbetare vill och tycker)
och bankdirektörens EU-fascism?
Du Jonas blir ursinnig över att svenska politiker fortsätter med EU-systemet. Vi arbetare i Sverige blir ursinniga över att du låter det här vansinniga invandrarsystemet får fortsätta.
Vad är det för skillnad på Jonas, kommunisten, och EU:s bankdirektörer?










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.