torsdag 4 februari 2016

ynklig polis i Skutskär


Ynklig polis i Skutskär!

Två timmar vill polisen närvara i Skutskär!

- Vi provar det här nu och ser vad det ger för effekt, säger Niklas Hållkvist, polis, Upplands län.

Polisen låter stolt över att vara inhyrd i ett rum med en polis på plats två timmar i veckan!

Det kallas medborgarlöfte, kontrakt med Älvkarleby kommun! Sist var givetvis Älvkarleby kommun att få till det med polisen!

Vilken ynklig kommunchef Anna-Karin Karlsson må vara som accepterar ett sådant kontrakt och varför skulle Älvkarleby vara sist med någon slags poliskontakt? Tja, det är som vanligt, inkompetens och menlöshet och okunskap i Skutskärs kommunhus.

Vad säger kommunstyrelsens ordförande Marie Larsson? Svar: INGENTING!

Verkligheten är att äldre Skutskärsbor som kommer från Gävle inte längre vågar promenera hem från busshållplatsen till något av Skutskärs centrala hyreshus. De säger de är rädda. Sedan Centerpartiets och Maud Olofssons ”Nybyggare” har invanderat Skutskär trivs inte folk. Mindre områden i Skutskär är nu döpta till nybyggarnas hemländer. Folket vill inte ha det så!

Men det bryr sig inte Marie Larsson om! Marie skippar folkets röst. Herre och GUD vilken menlös och okunnig kommun – Älvkarleby kommun.

Till Arbetarbladet, Gävle Dagblad, Länsstyrelsen i Upplands län, Landshövdingen i Upplands län, Polismyndigheten i Upplands län, InvandrarVärket i Gävle och Uppsala, Diskrimineringsombudsmannen, Inrikesministern, Regeringskansliet, Gävle kommun, Uppsala kommun, Östhammars kommun, Öregrunds kommun, Sandvikens kommun, Rdio Gävleborg P4, Radio uppland P4, Uppsala Nya Tidning Rikspolisstyrelsen, Dan Eliasson.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.