fredag 12 februari 2016

jörgen tranevik region gävleborg


Jörgen Tranevik, Region Gävleborg.

DU din skitstövel skall vara glad vi svenskar inte är asylare och invandrade. DÅ hade du fått halsen avskuren på direkten efter ditt förslag.

Ta nu med regionrådet enkel biljett till Stefan Löfven, skjut Stefan som vore du en missnöjd invandrare om han inte ger dig de pengar du säger och påstår måste sparas in på ambulanspersonal. Stefan Löfven har hur mycket pengar som helst i sin låda på regeringskansliet. Stefan är rasist och prioriterar andra men nu skall du förbanne oss alla medborgare se till att han bidrar till Sverige och svenskars ambulanser så vi har något att åka i om vi blir sjuka!  

GÖR DET! Eller dra in förslaget!

Till regeringskansliet, Region Gävleborg, Landshövdingen i Gävleborgs län, Gefle Dagblad, MittMedia, HelaHälsingland, Gävle kommun, Sandvikens kommun, Söderhamns kommun, Hudiksvalls kommun, Ockelbo kommun, Hofors kommun, Socialdemokratiska partiet i Gävle, Centerpartiet i Gävleborgs län, Vänsterpartiet i Gävleborgs län. Vårdförbundet, Ambulans, Socialstyrelsen, Diskrimineringsombudsmannen, landsorganisationen LO, i Gävleborgs län.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.