onsdag 3 februari 2016

islamistiska radikala Bilan Osman i Linköping på Expressen


Är det en tillfällighet att den 17-åriga flickan som sitter i Österrike på väg till isgossarna är från Linköping? Kan hon ha blivit inspirerad av Bilan Osmans texter i Expressen?

Varför låter Expressen sin krönikör Bilan Osman fritt skriva om hur hon försvarar islamistiska aktiviteter som att ”Om vi inte försvarar oss, vem skall då försvara oss?”

Bilan Osman har ett ursprung i Somalia med landets alla terroristaktiviteter. Bilan bor i Linköping, står i telefonkatalogen med adress. Expressens krönikör dokumenterar i stort i alla sina texter sin avsky för det västerländska samhället. Bilans texter läses förmodligen av många ungdomar i Sverige och kanske mest i Östergötland och särskilt i Linköping.

Osmans texter uppmanar ofta på något vis uppror och muslimska, islamistiska, förklaringar till alla typer av förhållanden och tillstånd.

 Expressens krönikör Bilan Osman kan mycket väl vara en inspiration till muslimska ungdomars livsuppfattningar.

Bilan Osman kanske inspirerar till muslimska radikala åtaganden.

Är det en tillfällighet att den 17-åriga flickan som sitter i Österrike är från Linköping? Kan hon ha blivit inspirerad av Bilan Osmans texter i Expressen?

Vem vet?

Till SÄPO, Rikspolisstyrelsen, Aftonbladet, Expressen, Svenska journalistförbundet, Regeringskansliet, och så förstås Mona Sahlin med sin telefonlinje, polismyndigheten i Östergötland, polismyndigheten i Östergötland, Linköpings kommun, Östgöta-Correspondenten, Norrköpings tidningar, P4-Radio Östergötland, Norrköpings kommun med Lars Stjernkvist som inte är kapabel att styra kommunen utan pratar om samrådskontrakt med mördare,  Miljöpartiet i Östergötland, Vänsterpartiet i Östergötland, Åsa Romson, Jonas Sjöstedt, Thomas Mattsson, Karin Petterson och Kamratposten, Folkbladet Östergötland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.