söndag 7 februari 2016

menlösa barn som bara pratar politik


Till Ygeman och Morgan Johansson, regeringskansliet

Det duger inte med att bara prata, bra möte! Patetiskt. Och sedan?? Tänk att ni politiker aldrig lär er något av erfarenhet.

Det handlar om folk som inte diskuterar eller tar åt sig ord. De begriper bara handling. Och mjäkiga svenskar och ett menlöst land är deras fasta attityd. De är vana med hårda tag från sina hemtrakter. De MÅSTE bemötas med samma mynt och våld. Gör ni inte det så sker ingen förändring. Snacka om informationskampanj! Löjligt, typiskt svenskt, patetiskt.

Tror ni invandrare är dumma?

När polisen möter dom med skjutklara pistoler kommer de att dra öronen åt sig för ingen vill egentligen självmant gå rätt in i döden. Men att snacka med dom, det går inte. Försök att begripa det. Och ni angriper problemet i fel vinkel. De där gossarna skall alls inte finnas i Sverige. Det är det långsiktiga receptet ni borde diskutera.

SÄTT STOPP I DAG! För invandring av alla sorter, gör ni inte det fortsätter slangskärning och brända polisbilar. Ni verkar ju alldeles korkade…………….och totalt handlingsförlamade. MEN det är så här ni politiker vill ha det, MEN INTE vi medborgare. Och som Leif GW sa i teve: anser medborgarna att ni inte klarar av situationen så genomför de själva vad som krävs. Så blir det på sikt med menlösa politiker som snarare är korkade rasister än något annat.

DETTA Herr Ygeman är receptet på lång sikt: svenska medborgargarden sköter Sveriges juridik. OCH varenda invandrare och asylare skall utvisas om de fälls för brott. Så enkelt är det.

Som den där Stockholmstanten Marie Ljungberg Schött gaggar gör ingen skillnad.

Att Jan Björklund och Annie Lööf yttrar sig på något litet socialt media är typiskt, mer gör de inte, än att säga att det oacceptabelt. HerreochGud så patetiska varelser vi har som pariledare i landet. Jan och Annie borde gå ut på stán med påk och en revolver i byxfickan och läxa upp några asylare och sedan ta bussen till Tensta och sitta på torget i Rinkeby och undervisa de boende! DÅ fick de två menlösa Jan och Annie också nytta av påk och revolver.

De där två politiska nollorna vet nog inte ens att svenskarna köper stilletter i mängder, för att kunna försvara sig. Eftersom stilletter inte finns på svenska marknaden säljs de svart och svartimporterade. Vet ni två menlösa vilka som importerar illegalt och säljer stiletter svart? Jo, det är invandrare! Ni två löjliga partiledarfigurer har ingen aning om hur välorganiserade svenskarna från Korpilombolo till Smygehuk börjar bli. Sverige behöver en revolution. Så enkelt är det.

Till Maria Ferm och regeringskansliet, Carin Jämtin, Stefan Löfven, Åsa Romson och skolgossen Gustav Violin, Dan Eliasson, Dagens Nyheter/debatt, Svenska Dagbladet/insändare, Aftonbladet, Karin Pettersson, Expressen, Thomas Mattsson, Liberalerna i Falun, Miljöpartiet i Västerås, Nya Moderaterna i Stockholm, Anna Bara Prata Burka Bata, Landsorganisationen, LO, Thorwaldsson, Sollefteå kommun, Vänsterpartiet i Simrishamn, Vänsterpartiet i Luleå, Polisförbundet, tidningen Polisen, tidningen Metallarbetaren, W Jonsson, Centerpartiet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.