måndag 1 februari 2016

SJ - service PRIO-bedrägeri eller ej. Crister Fritzon


VARNING FÖR SJ!

BEDRÄGERI PÅ GÅNG!

Till SJ AB och ledningen.

Att: direktör Madeleine Raukas och

VD Crister Fritzon

PRIO-medlemmar skall få poäng för sina resor!

MEN resenären får inga poäng! Hur skulle det vara om ni utbildade era varelser i kundtjänst?

Exempel: Ni är ett personalbefriat företag som lämnar biljettförsäljning till maskiner som står utplacerade. Man får en biljett i bästa fall, men man får inte de poäng automatiskt som resenären är berättigad till som PRIO medlem. Maskinerna registrera nämligen inte PRIOs-medlemskort. Det finns ingen plats för att stoppa in ett PRIO-kort i maskinerna.

Givetvis skall kunden ta sig allt besvär, att sitta i långa telefonköer och passa tider för att efter resan retroaktivt få de rättmätiga poängen tillgodoräknade.

MEN DÅ vid personlig kontakt med kundtjänst frågar en del yxknoppar efter beställningsnummer! Som skall stå på biljetten. Självklart finns inget beställningsnummer på biljetten eftersom den aldrig har beställts! Däremot finns alltid ett biljettnummer. NÄÄÄ, NÄÄÄ säger de där jubelåsnorna på SJs kundtjänst ibland. Du får inga poäng för du måste ha ett beställningsnummer! Och så missar resenären sina PRIO-poäng.

Nästa dag ringer resenären igen och förklarar situationen. Och den här dagen sitter en normalbegåvad i kundtjänsten som givetvis lägger till de rättmätiga PRIO-poängen. Och så är allt i sin ordning.

Hur skulle det vara om SJs ledning sopade bort de där åsneskallarna som vägrar resenärerna sina rättigheter. Förmodligen är det där fåtalet i kundtjänsten obildbara så en utbildning lönar sig inte. Vill ni förkovra de där åsnorna så se till att de sköter sina jobb.
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.