söndag 14 februari 2016

uppdatering av stefan löfvens beslut: - asylare skall dö.


Stefan Löfven blir upp-daterad efter Indienresan:

Statsministerns reaktion på asylproblemen:

- Vi behöver inte alls fundera över varför asylare dödar, våldtar och är allmänt olämpliga varelser i det svenska samhället, så sa Stefan Löfven när han landade efter sin Indienresa i Arlandas kungliga VIP-lobby.

- Vi vet redan att de här varelserna som ljuger om nästan allt kring sig själva, de kräken skall inte finnas i Sverige. Det svenska samhället skall varken behöva säkra asylares vardag eller svenskarnas liv.

- Men vi får se, klurade Sveriges Stasiminister. – Kanske släpper vi till Gudrun Schyman, Maria Ferm och Åsa Romson och kommunisten Dinamarca i de olika asylboendena så blir det nog lugnt med Schymans moderliga hantering av de asylsökande medelålders männen. Det vore ju lite förgätet om Schyman anmäldes för sexuellt umgänge med mindre (h)åriga.

Statsministern verkade nöjd med sin rationella utvärdering kring mord, våldtäkter och asylare. Men hans ord är som alla vet inte att lita på. Han duger inte ens att leda de illegala brottslingarna ut ur landet. Samtidigt inser i stort hela Sveriges befolkning att i landet kräver människorna revolution. En genuin ärlig behövd revolution.

NED MED POLITIKERNA!

UPP TILL FOLKETS KAMP – skär halsen av politikerpacket!

GE ÅSA ROMSON och STEFAN LÖFVEN ståplats i Nybroviken!!!

Till Aftonbladet, Svenska Dagbladet, regeringskansliet, riksdagens postutdelning, Landsorganisationens Petter Thorwaldsson,  MittMedia, ProMedia och hela Sverige! Regeringskansliet. Söderhamns kommun, Hudiksvalls kommun, Ljusne, Hela Hälsingland, ALLA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.