måndag 1 februari 2016

Personligt till Anna Burka på Nya Moderaterna.


Till Anna Bara Prata Prata, Nya Moderaterna

Bloggen har 270 kronor om dagen. Bloggen lever under existensminimum på grund av Sveriges regelverk.
En invandrad analfabet har i bara etableringsstöd 220 kronor om dagen plus allt annat i tusentals kronor. Hela bloggens liv och mängder av andra svenskars liv är värt 60 kr mer jämfört med analfabeten som aldrig gjort något.
Du gör klokt i att ta svenskarnas förlorade tålamod på allvar. Bloggen behöver dra ut en tand. Det skulle kosta 1500 kronor. Så mycket pengar har Bloggen ingen möjlighet att betala. Personen efter skulle också dra ut en tand. Han var invandrare. Han behövde bara betala 50 kronor. Invandraren hade råd och slipper nu värken i mun. Men inte svensken. Du bör inse att det där håller inte.  

DU Anna Burka Bara Prata – du bör väl se till att svenskarna snabbt prioriteras! Men du vill nog bli utdömd som Stefan. I stället för att som vilken fascist och rasist som helst borde du lyssna och lära av folk. Men du bryr dig inte. Du framstår som en värdelös moderat där du står och gaggar om dina arbeten och integration. Du har fel i nästan allt och klarar inte av det du babblar om. Du tror invandrare kommer att följa ditt livsmönster och schema och planera och tänka som du. Det gör dom inte och tänker aldrig göra.  Lyssna på dina kloka kamrater och normala vanliga svenskar. Men du bryr dig inte. Din robothjärna saknar insikt, sunt förnuft och kreativitet. Du låter, pratar och rör dig som den icke tänkande robot du är. Vi är less.
Vi har haft nog med politiker som förstörare. VI ÄR LESS! Du måste nog med din attityd se fram mot mer våld i Sverige. Väl organiserat våld. Det blir ditt fel. Du har och får möjlighet att ändra på den framtiden. Gör så! NU.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.